x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Anca Lungu şi-a dus fetiţa la plajă în Grecia

Anca Lungu şi-a dus fetiţa la plajă în Grecia

16 Iul 2016   •   20:07
Anca Lungu şi-a dus fetiţa la plajă în Grecia

Anca Lungu, frumoasa prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, e îndrăgostită de Grecia. Acolo şi-a unit destinele cu soţul ei, acolo îşi petrece concediile an de an.

Vara aceasta, Anca şi Ştefan şi-au luat fetiţa şi au mers într-o vacanţă în care voia bună şi relaxarea au fost cuvintele de ordine. „Am vizitat până acum în jur de 7 insule greceşti. A devenit o tradiţie ca în fiecare an să explorăm un nou tărâm izvorât din mările turcoaz ale Greciei, o tradiţie la care ţinem atât de mult, încât am respectat-o inclusiv în anul în care Natalia s-a născut. Anul acesta am ales Creta, cea mai mare şi mai sudică dintre toate insulele grecilor”, mărturiseşte Anca Lungu.

Cei trei au fost încântaţi de plaja Elafonisi, cu nisip roz şi bătută de valurile celei mai calde ape de mare. "Am parcurs cu maşina 180 de kilometri dus şi 180 de kilometri întors, doar ca să ne bucurăm de 3 ore şi ceva de paradis. Nu am regretat nicio secundă, mai ales că apa era perfectă pentru micuţa Natalia", povesteşte Anca.

Interesată de gastronomia locului, Anca,alias Prinţesa Polonic, a ajuns cu familia şi la Plaka, o mică localitate de pescari pe care ghidul lor din Grecia le-a recomandat-o ca pe o destinaţie gourmet. „Şi n-a greşit deloc. Vă mărturisesc cu mâna pe inimă şi cu toată sinceritatea papilelor mele gustative că acolo, la Taverna Paliria, am mâncat cel mai bun sea bass din viaţa mea. În Plaka piesajele îţi taie respiraţia, mâncarea îţi desfată simţurile, iar micile buticuri îţi încântă privirea.”

Pe site-ul ei, www.printesapolonic.ro, Anca Lungu povesteşte multe-multe lucruri pe care le pot face turiştii care ajung în Creta.

×
Subiecte în articol: anca lungu