x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Anda Adam vrea să-l înfieze pe Cosmin Seleşi

Anda Adam vrea să-l înfieze pe Cosmin Seleşi

19 Sep 2013   •   10:24
Anda Adam vrea să-l înfieze pe Cosmin Seleşi

Concurenţii de la “Te cunosc de undeva!” promit transformări de excepţie şi mărturisiri de-a dreptul neaşteptate în ediţia de sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1. Membrii juriului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits, nu se vor lăsa mai prejos şi vor condimenta şi ei emisiunea în stilul caracteristic.

Dragostea faţă de copii a făcut-o pe Anda Adam să-şi dorească de la ruletă o transformare într-un puşti, după cum ea a mărturisit. Un moment petrecut după spectacolul făcut de Jean de la Craiova, interpretând o melodie de-a lui Călin Goia, a făcut-o pe Anda să-şi dorească cu adevărat un copil, motiv pentru care l-a întrebat pe prezentatorul show-ului, Cosmin Seleşi, dacă vrea să facă parte din familia ei: “Seleşi, vrei să fii copilul meu?”

După ce în ediţia trecută Anda Adam a făcut furori cu transformarea în Dr. Alban, sâmbătă, artista va interpreta o piesă de-a Shakirei. Unul dintre sfaturile pe care le-a primit de la Andrei Aradits a fost acela că trebuie să aibă o atitudine inocentă, pentru că frumoasa columbiană are chip de copil.
Telespectatorii care vor urmări ediţia de sămbătă, 21 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1, vor afla motivul care a determinat-o pe Anda să vrea un copil, dar şi reacţia lui Cosmin Seleşi la întrebarea artistei.

×