x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andreea Raicu: de doua ori mireasa

Andreea Raicu: de doua ori mireasa

28 Noi 2004   •   00:00

MONDEN
Vineri seara, vedetele s-au inghesuit sa savureze o noua prezentare de moda, semnata Irina Schrotter. Printre invitati s-a aflat celebrul actor de culoare Wesley Snipes.
SIMONA ECOVOIU

Click pentru a mari imaginea
FAVORITA. Irina Schrotter o prefera pe post de mireasa pe Andreea Raicu
In general, la prezentarile de moda se intra mai degraba pe baza de invitatie, asa ca muritorul de rand nu prea stie ce se intampla la un astfel de eveniment.

IN GURA PRESEI. In primul rand, spectatorii, care sunt VIP-uri sau prieteni de-ai creatoarei de moda, isi dau silinta sa se imbrace cat mai frumos, pentru a nu intra in gura presei. Va vom spune si ca vedetele intra pe usa cam ultimele, lasandu-se asteptate asemenea Cenusaresei. Asa se face ca, si vineri, unele dintre ele nu au mai gasit scaune libere, urmarand show-ul rezemate de zid. De pilda, Anna Lesko, Ilie Nastase si sotia lui, Amalia, au fost asezati de organizatori pe locurile rezervate ziaristilor. Iar prezenta Andreea Marin n-a trecut neobservata, aceasta impartind fanilor zeci de autografe.

ROCADA. Am zarit-o si pe solista trupei Open, Alice Bursuc, care, de ceva vreme, nici ca a mai urcat pe scena. Si nici ca mai are de gand sa revina in muzica, fiind multumita de salariul pe care il obtine ca ziarista. A, stati, ca nu v-am spus! Solista a devenit redactor la doua publicatii de succes.

Click pentru a mari imaginea
PE PODIUM. Irina Schrotter, alaturi de mireasa colectiei de primavara

Si-a facut aparitia si celebrul actor de culoare Wesley Snipes, aflat in Romania pentru a juca in pelicula americana "Painter". Se zvoneste ca Snipes a dorit ca, pe perioada sederii pe plaiurile noastre, sa i se ofere cazare intr-o vila veche. Iar ai nostri s-au conformat. Alaturi de frumoasa lui nevasta, de meserie arhitect, l-am ochit si pe "Divertis-ul" Catalin Mireuta. Grupul umoristic Divertis nu va inregistra nimic la Antena 1 pentru noaptea de Revelion. Cica doar vor fi montate cele mai bune momente umoristice ale baietilor de peste an, difuzate fiind sub genericul "Best of Divertis".

RAU DE INALTIME. Am ajuns si la capitolul fotomodele. Ele au avut ceva probleme cu podiumul excesiv de lucios. Uneia dintre ele i-a sarit pantoful din picior si n-a mai venit sa-l recupereze. Colectia vestimentara de primavara-vara a Irinei Schrotter a fost apreciata de public. E cam ciudat totusi sa stai cu paltonul pe tine, in calitate de spectator, si sa incepi sa numeri lunile pana cand te vei putea imbraca precum dragalasele astea. Culorile in voga? Cele vesele. Rochia alba de mireasa a fost imbracata, pentru a doua oara in prezentarile Irinei, de Andreea Raicu. Trupa de jazz din Iasi a cantat cocotata pe o rampa aflata la o inaltime de cinci metri. Saxofonistul a refuzat provocarea, pe motiv ca sufera de rau de inaltime. Cu noua colectie, Irina Schrotter a demonstrat inca o data ca este o creatoare de moda de prim podium.
Click pentru a mari imaginea Click pentru a mari imaginea
INVITATI. Ilie si Amalia Nastase au primit
locurile rezervate ziaristilor
ACTOR. Wesley Snipes a pozat in rol de mire

×
Subiecte în articol: antimonden