x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că a abuzat-o fizic în timpul căsniciei

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că a abuzat-o fizic în timpul căsniciei

de Anastasia Paul    |    06 Apr 2024   •   20:40
Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că a abuzat-o fizic în timpul căsniciei
Sursa foto: Hepta

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că a fost „abuziv fizic” față de ea înainte de disputa din 2016 în avion, în cel mai recent proces bombă.

Avocatul lui Jolie, Paul Murphy, a declarat pentru dailymail.com. că informațiile publicate în dosarul de joi dezvăluie de ce Pitt a vrut ca Jolie să semneze un acord de nedezvăluire în timpul despărțirii lor.
Fostul cuplu de la Hollywood, care s-a căsătorit în 2014 și s-a despărțit în 2016, a rămas încurcat în sistemul juridic, pe fondul bătăliilor pentru averea și custodia copiilor lor.

Echipa de avocați a Angelinei Jolie spune că Brad Pitt a fost abuziv fizic față de ea înainte de discuția lor din 2016 într-un avion, în documente legale depuse recent. 

Avocații Angelinei Jolie, în vârstă de 48 de ani, au depus acte într-o moțiune la Curtea Superioară din Los Angeles, spunând că Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, a avut antecedente de agresiune fizică împotriva fostei soții Jolie înainte de disputa din 14 septembrie 2016 în timpul unui zbor din Nisa, Franța, spre Los Angeles.

Actorul a negat toate învinuirile de abuz fizic și nu a fost acuzat, pe fondul unei anchete FBI asupra incidentului.

„În timp ce istoria lui Pitt de abuz fizic asupra lui Jolie a început cu mult înainte de călătoria cu avionul familie, în septembrie 2016 din Franța la Los Angeles, acest zbor a marcat prima dată când și-a îndreptat abuzul fizic și asupra copiilor”, a spus echipa juridică a lui Jolie în documentele instanței.

O sursă apropiată actriței a afrimat că Pitt a refuzat să meargă la consiliere pentru violență domestică și a ignorat problemele grave de familie, solicitând custodia parțială a celor 6 copii ai lor: Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, Shiloh, 17 și gemenii Vivienne și Knox, 15 ani.
„Pitt nu a ajuns niciodată la această înțelegere și nu numai că a cerut 50/50 timp cu copiii, cu care nu a avut o relație stabilă de ani de zile, dar a căutat și custodia exclusivă dacă copiii nu se legau suficient de el”, spun avocații Angelinei Jolie.

Echipa juridică a lui Jolie afirmă, în dosarul de joi, că „în ciuda acestei solicitări dureroase, Jolie încă nu a solicitat custodia exclusivă” a copiilor, deoarece ea a susținut ca dorințele și nevoile copiilor să fie prioritare, pe baza a ceea ce au simțit copiii.

Avocații lui Jolie au spus, în cererea înaintată instanței, că actorul trebuia să abordeze comportamentul său abuziv pe fondul eforturilor lor de a obține mai multe informații de la Departamentul pentru Copii și Servicii pentru Familie cu privire la un plan de siguranță și la testarea drogurilor și a alcoolului.

O persoană apropiată de situație spune că actorul și-a provocat singur probleme cu litigiul său de lungă durată asupra cramei franceze.

„Pitt scoate toate astea din Angelina. Ea nu vrea să fie aici, nu vrea să ridice niciunul dintre aceste fapte și o face doar pentru că procesul lui Pitt împotriva ei o obligă să se apere.”

Aceasta a descris situația ca fiind „incredibil de tristă”, adăugând că Jolie „și-ar dorește doar ca” Pitt „să poată merge mai departe și să o lase în pace”.

Prelungind bătălia juridică asupra cramei - pe care fostul cuplu a cumpărat-o în 2008 pentru 28,4 milioane de dolari ,Pitt s-a lăsat mai expus la noi acuzații problematice care ar putea circula prin sistemul judiciar și, ulterior, către public, a spus persoana respectivă.

Copiii cuplului nu au putut să depună mărturie

O sursă apropiată lui Pitt a afirmă că cele mai recente acuzații ridicate de Jolie și echipa ei de avocați marchează ceea ce este un model de înfundare recunoscut, în ceea ce privește modul în care Jolie a reacționat la evoluțiile adverse din cauza procesului care implică vinăria.

„Acesta este un model de comportament – ori de câte ori există o decizie care este împotriva celeilalte părți, ei aleg în mod constant să introducă informații înșelătoare, inexacte și/sau irelevante ca distragere a atenției”, a declarat un prieten al lui Pitt, familiarizat cu litigiul de-a lungul anilor. „A existat un proces îndelungat de custodie care a implicat întreaga istorie a relației lor, și un judecător care a audiat toate dovezile i-a acordat încă custodia 50/50”.

Pitt și echipa sa au căutat să îngroape detalii legate de zbor și alte chestiuni ridicate în documentele juridice, a declarat echipa de avocați a lui Jolie în instanță.

Copiii nu au avut voie să depună mărturie chiar dacă au vrut.

„Unii dintre copiii lor, în vârstă de peste 14 ani, au vrut să depună mărturie cu privire la preferințele lor privind custodia copiilor, lucru pe care au dreptul să o facă în conformitate cu secțiunea 3042 din Codul familiei, dar Pitt s-a opus”, a spus echipa juridică a lui Jolie în documentele instanței.

Avocații lui Jolie au adăugat că, „în ciuda relevanței juridice și a importanței evidente a abuzului fizic de către Pitt asupra propriilor copii și a preferințelor copiilor în privința custodiei”i judecătorul John Ouderkirk „a fost de partea lui Pitt și a refuzat să permită oricăror copii să depună mărturie, chiar și într-o audiere închisă, și în ciuda dorinței lor de a vorbi.'

Echipa juridică a lui Jolie a căutat înregistrări ale comunicărilor actorului cu terți, în ceea ce privește comportamentul abuziv al lui Pitt, atât înainte, cât și la bordul zborului, au spus avocații lui Jolie în documentele instanței.

Avocații lui Jolie au spus instanței că acele înregistrări care dezvăluie comunicările terțiloar ar fi calificate drept dovezi extrem de relevante în ceea ce privește ilustrarea comportamentului său față de familia sa și măsurile pe care le-a luat pentru a convinge acele agenții să nu depună acuzații împotriva lui.

Bătălia pentru crama franceză

Echipa juridică a lui Jolie a declarat în dosarul judiciar că actrița a spus, într-un mesaj text din 30 mai 2021, că a încercat să-și vândă partea ei din cramă lui Pitt, „dar el nu este corect".

Echipa lui Pitt a cerut a cerut o perioadă de patru ani ca ambele părți să nu vorbească despre cealaltă sau să facă comentarii sau întreprindă acțiuni care ar putea avea un impact asupra cramei, a produsului sau a acționarilor săi, potrivit avocaților actriței.

Într-o plângere legală depusă în 21 iunie 2023 la Curtea Superioară din Los Angeles, avocații lui Pitt au declarat că actorul și Jolie „erau pe punctul de a încheia o înțelegere privind cumpărarea” cramei, până când Jolie s-a retras.

Echipa juridică a lui Jolie le-a spus avocaților lui Pitt că actrița „se retrage de la toate aspectele negocierilor privind vânzarea pachetului său de acțiuni la Miraval” din cauza „limbajului restrictiv” solicitat în clauza de nedepreciere reciprocă, au spus avocații lui Pitt în plângere. 

Jolie a susținut că clauza a fost „proiectată pentru a limita libertatea ei de a vorbi”, a spus echipa juridică a lui Pitt în dosarul judiciar.

O sursă apropiată lui Pitt afirmă că ultimele acuzații ridicate de Jolie și echipa ei de avocați marchează ceea ce a fost un model de derutare recunoscut, în ceea ce privește modul în care Jolie a reacționat la evoluțiile adverse din instanță. 

O sursă apropiată lui Pitt (fotografiat în februarie în Santa Barbara, California) a spus că ultimele acuzații ridicate de Jolie și echipa ei de avocați marchează ceea ce a fost un model de înfundare recunoscut, în ceea ce privește modul în care Jolie a reacționat la evoluțiile adverse din instanță. caz care implică crama

Echipa juridică a lui Pitt a declarat în dosarul din 2023 că retragerea lui Jolie în 2021 „a fost în mod clar pretextuală”, deoarece Jolie, „prin consilier de divorț, a propus o clauză și mai amplă de non-dispreț” pe o perioadă de un an „în legătură cu procedura de divorț a fostului cuplu. '

Jolie a cerut ca „în afară de pledoariile sau mărturiile instanței, niciuna dintre părți nu va face în mod direct sau prin reprezentanții unei părți într-un forum public vreo observație derogatorie cu privire la cealaltă parte”, au spus avocații lui Pitt.

Echipa juridică a lui Pitt a declarat că cererile actoruluiau fost „mai restrânse” și „intenționate să protejeze afacerea”.

Avocații lui Pitt au declarat, în dosarul din 2023, că termenii pe care i-a expus „au arătat clar că nu va exista nicio limitare a capacității lui Jolie de a vorbi în legătură cu procedurile de divorț sau custodia copiilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: angelina jolie brad pitt