x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Aniela merge mai departe

Aniela merge mai departe

23 Noi 2007   •   00:00

Am văzut-o la televizor in aceste seriale timp de doi ani. O fată brunetă, simpatică, tonică, talentată, ce mai, care trece dincolo de "sticlă". Iar iubitorilor de teatru le reamintim că ea a fost, la Teatrul de Comedie, in spectacolul Iarinei Demian "Biloxi Blues", Rowena, "un rol foarte, foarte drag mie.

Pe Aniela Petreanu o ştim din producţiile tv "Gogomanii" şi "De tot răsul"

Am văzut-o la televizor in aceste seriale timp de doi ani. O fată brunetă, simpatică, tonică, talentată, ce mai, care trece dincolo de "sticlă". Iar iubitorilor de teatru le reamintim că ea a fost, la Teatrul de Comedie, in spectacolul Iarinei Demian "Biloxi Blues", Rowena, "un rol foarte, foarte drag mie. Il am in minte, a rămas acolo, mic şi dulce…", zămbeşte fata cu numele unui celebru roman al lui Sienkiewicz.

HOP… ŞI-AŞA! Aniela a trecut printr-o cumpănă anul ăsta, la Gala HOP de la Mangalia. A obţinut Premiu juriului, "Sică Alexandrescu", iar discursul ei de la ceremonie a fost cel puţin… ciudat. Aniela spunea că premiul cu pricina este motivul care o determină să rămănă in Romănia şi să-şi construiască o carieră. Altfel, ar fi emigrat in SUA. Ce a determinat-o pe tănăra actriţă să declare toate astea?

"De căteva luni nu mi se mai intămplase nimic nou pe plan profesional, in schimb am avut o vară americană superbă. In Boston am lucrat ca hostessă la un restaurant din Cartierul Latin. Am stat insă prea puţin pentru a reuşi să intru in circuitul meseriei mele, dar mi-am făcut «connections». Am avut norocul să intălnesc acolo oameni frumoşi care şi acum se străduiesc să-mi obţină o viză de lucru acolo."

POFTa DE JOC. Numai că de la inceputul lui octombrie, drumul profesiei ei trece pe la TNB, unde a fost angajată, in urma unui concurs dur. "Au fost audiţii, dragii mei, trei zile de dimineaţa pănă seara. 150 de concurenţi, şapte posturi scoase la concurs. Trei actriţe şi patru actori. Ceilalţi tineri talentaţi, norocoşi şi frumoşi se numesc: Ana Macovei, Victoria Dicu, Axl Moustache, Alexandru Nedelcu, Florin Lăzărescu şi Mihai Calotă. Deocamdată nu am fost cooptată in nici o distribuţie. Aştept acest lucru cu inflăcărare. Habar n-aveţi cu cătă poftă!" Ghiciţi pe cine ar fi bucurat cel mai mult vorbele Anielei? Pe dragul ei profesor de la UNATC, regretatul Adrian Pintea, care i-a dat primul rol din viaţa ei de viitoare actriţă: Marina, din "Bădăranii", de Gol-doni. Un amestec ciudat Kirstie Alley şi Rodica Tapalagă, a căror faimă ii dorim s-o depăşească.

×
Subiecte în articol: noul val