x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Anorexia Angelinei Jolie, posibil motiv de despărţire de Brad Pitt

Anorexia Angelinei Jolie, posibil motiv de despărţire de Brad Pitt

12 Oct 2015   •   10:16
Anorexia Angelinei Jolie, posibil motiv de despărţire de Brad Pitt

Cuplul "Brangelina" ar fi la un pas de colaps, potrivit mai multor reviste americane, din cauza nemulţumirii actorului Brad Pitt (51 de ani) că soţia sa, Angelina Jolie (40 de ani), care suferă de anorexie de ani de zile, nu urmează nici un tratament împotriva acestei maladii, informează publicaţia 7sur7.be.

Dar starea ei se agravează pe măsură ce trece timpul, ajungând la un punct în care devine un pericol pentru propria familie. Îngrijorat de starea soţiei sale, Brad Pitt ar fi dat, potrivit 7sur7.be, un ultimatum: fie Angelina devine conştientă de boala sa, fie el pleacă cu copiii.

"El vrea ca Angie să se concentreze asupra ei şi asupra familiei sale înainte de a fi prea târziu. Brad i-a spus că el nu vrea să fie expuşi copiii la această situaţie pentru un timp îndelungat şi că nu intenţionează să asiste fără să facă nimic la "sinuciderea mamei copiilor săi", a declarat o sursă apropiata cuplului "Brangelina", pentru revista Star.

Sursa a adăugat că Brad Pitt îşi iubeşte soţia şi doreşte să fie sănătoasă, dar ea nu are grijă de sănătatea ei.

Potrivit mai multor surse media din SUA, citate de publicaţia belgiană 7sur7.be, Angelina Jolie are o greutate de sub 40 de kilograme.

Situaţia stării de sănătate a Angelinei Jolie pare îngrijorătoare de mai mulţi ani, media observând cu îngrijorare pierderea în greutate a actriţei, scrie metronews.fr. La momentul filmării "Unbroken", produs de Jolie, actorul japonez Miyavi a mărturisit că a fost surprins "de cât de subţire este" aceasta.

De asemenea, guvernanta copiilor cuplului Pitt-Jolie a declarat pentru presă că Angelina Jolie a suferit de anorexie fiind internată acum câţiva ani pentru a fi alimentată sub supraveghere medicală, mai notează publicaţia metronews.fr.

×