x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Apa Nova Bucureşti a umplut inimile la peste 600 de îndrăgostiţi (P)

Apa Nova Bucureşti a umplut inimile la peste 600 de îndrăgostiţi (P)

15 Feb 2014   •   15:00
 Apa Nova Bucureşti a umplut inimile la peste 600 de îndrăgostiţi (P)

De Valentine`s Day, peste 300 de cupluri îndrăgostiţi au participat la concursul organizat de compania Apa Nova Bucureşti în mall-ul AFI Cotroceni – Zona Patinoar. Competiţia îndrăgostiţilor s-a desfăşurat sub sloganul “Apa Nova îţi umple inima!” iar marele premiu a fost câştigat de cuplul Adriana şi Nicolae Bucur. Cei doi norocoşi nu sunt căsătoriţi fiind doar o coincidenţă de nume. Aceştia au primit câte un voucher în valoare de 4.000 de lei cu care îşi vor putea cumpăra la alegere o rochie de seară sau una de mireasă de la Bien Savy şi respectiv un costum de ginere sau unul de seara de la Ego Man.

Câştigătorii au apreciat corect cantitatea de apă ce a fost necesară pentru umplerea unei inimi care ulterior a fost îngheţata. Inima a fost dezgheţată de “declaraţiile de dragoste” a celor peste 300 de cupluri.

Cei care s-au întrecut pentru câştigarea premilor în valoare totală de 8.000 lei au avut vârste cuprinse între 18-65 ani. Cel mai longeviv cuplu ne-a mărturisit că şi a unit destinele în urmă cu 20 de ani.

Toate perechile înscrise în concurs au primit din partea organizatorilor cadouri surpriză ce au constat în inimioare dulci.

Manifestarea organizată de Apa Nova se afla la a cincea editie.


 

 

×
Subiecte în articol: Apa Nova Bucureşti AFI Cotroceni