x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Averea actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt depăşeşte 500 de milioane de dolari

Averea actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt depăşeşte 500 de milioane de dolari

21 Sep 2016   •   21:15
Averea actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt depăşeşte 500 de milioane de dolari

Averea comună a actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt, care marţi şi-au anunţat divorţul, depăşeşte 500 de milioane de dolari, potrivit estimării a diferiţi experţi financiari citaţi de mass-media americane. 

Angelina Jolie, 41 de ani, i-a cerut divorţul lui Pitt (52) şi a solicitat custodia celor şase copii, ceea ce presupune destrămarea unuia dintre cuplurile cele mai populare şi mai respectate din lumea spectacolului, nu doar pentru filmele lor, ci şi pentru angajamentul lor în diferite activităţi umanitare, potrivit EFE. 

Chiar în ziua anunţării divorţului, revista People a consultat un avocat expert în împărţirea averii celebrităţilor, Donald David, care a apreciat că averea lui Pitt se ridică la circa 350 de milioane de dolari, iar cea a lui Jolie la 275 de milioane. 

La rândul său, avocata specializată în divorţuri Marilyn Chinitz a estimat că averea cumulată a celor doi se cifrează la aproximativ 500 de milioane de dolari. De asemenea, revista Forbes a calculat că Pitt şi Jolie au câştigat împreună 555 de milioane de dolari din 2004, an în care a început relaţia lor după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la 'Mr.& Mrs. Smith'. 

Elementul-cheie este însă existenţa sau nu a unui acord prenupţial, având în vedere că cei doi actori au stat împreună zece ani înainte de a se căsători oficial, într-o ceremonie restrânsă în august 2014. 

Luând în calcul ipoteza existenţei unui contract prenupţial şi împărţirea unei averi generate doar în ultimii zece ani, Forbes a estimat că activele comune ale perechii se ridică la 117,5 milioane de dolari, dintre care 76,5 de milioane generate de Pitt. 

Cei doi actori trebuie să se pună de acord şi asupra adjudecării mai multor proprietăţi şi bunuri imobiliare ca de exemplu luxoasa reşedinţă şi domeniu viticol Chateau Miraval, din sud-estul Franţei.

AGERPRES

×