x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Balana are limba varza

Balana are limba varza

30 Mar 2005   •   00:00

Site-ul Andreei Balan, www.andreeab.ro, a fost remarcat de cei de la MTV, care au nominalizat-o la categoria "Best Website". Macar atat, daca muzica ei nu le-a placut. Si noua ne-a atras atentia, dar la alt capitol: e plin de greseli de ortografie!

NOTA PROASTA. Din ciclul "agramaticalitatile" Andreei
Solista nu pierde nici o ocazie de a-si face publicitate. Si vrea musai sa castige la Premiile MTV, la Sectiunea "Cel mai bun site". Altfel nu se explica de ce, la fiecare aparitie tv, isi indeamna fanii sa o voteze. Ca sa-si atraga voturile, interpreta a gasit smecheria: a anuntat ca pe pagina amintita face dezvaluiri senzationale.

PACAT DE SITE. Revenind la MTV, nu stim ce le-a atras atentia. In ceea ce priveste gramatica, artista e varza! Ca sa nu mai zicem de greselile de exprimare, de cacofonii sau de virgule puse aiurea. Asa ca, atentie! Nu lasati copiii (cu trei de i) sa citeasca. Poate se "molipsesc"! Degeaba se lauda Andreea cu echipa pe care-o are in spate, ca nimeni nu se pricepe la limba romana. Deh, cele mai multe dintre fete sunt dansatoare. Ia auziti, dragi cititori, ce scrie Andreea Balan: "Tatii nostrii au fost colegi de facultate, insuflandu-ne si noua dorinta de a fii prietene. Mama avea servici. Intradevar se schimbase. (n.r. - Andreea Antonescu). Stiam ca nu ma voi mai intalnii cu acea perioada. Inca odata va spun ca... Astfel am revenit la spectacolele cu 4, 5 dansatoare, tot live, dar sustinute pe negative".

"VALOAREA MEA". Nici cei din "echipa AB" nu-s mai rasariti: "Va fii al 4-lea single. Au existat si momente hazli. Pentru ca in tara exista foarte multe fan-cluburi AB le solicitam acestora sa ne scrie pentru a ne trimite detalii despre numarul de membrii, si pentru a beneficia de facilitatiile pe care le pregatim in viitor. Cele 2 parti au deschis sampaniile pentru a fii intr-un ceas bun!".

Iata cu ce se mai lauda Balan: "La scoala am fost un elev bun, participand la diverse olimpiade pana in clasa a 8-a, cand muzica a inceput sa-mi ocupe din ce in ce mai mult timp. Am reusit sa intru cu media 9 la cel mai bun liceu din Prahova, C.N. Ion Luca Caragiale. La examenul de bacalaureat am avut de asemenea media 9. In prezent sunt studenta in anul al II-lea la Facultatea de Jurnalism Filozofie, Universitatea Spiru Haret". Doamne fereste daca se-apuca Andreea Balan de scris la vreun ziar! Va dati seama ce-ar avea sefii de corectat de pe urma ei?! (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden