x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Beyoncé, desemnată icoană a modei la CFDA Fashion Awards 2016

Beyoncé, desemnată icoană a modei la CFDA Fashion Awards 2016

08 Iun 2016   •   21:15
Beyoncé, desemnată icoană a modei la CFDA Fashion Awards 2016

Beyoncé, deja vedetă în lumea muzicii, a devenit şi un star al modei. Cântăreaţa a primit prestigiosul titlu de icoană a modei la CFDA Fashion Awards 2016, eveniment care a avut loc luni seară, la New York, relatează 7sur7.be.

Artista a venit la ceremonie îmbrăcată într-un costum reiat cu paiete şi cu o pălărie neagră cu boruri foarte mari, fiind însoţită de soţ, Jay-Z, şi de fiica lor, Blue Ivy.

Beyoncé a mulţumit pentru această "onoare incredibilă". "De când îmi aduc aminte, moda a făcut parte mereu din viaţa mea. Efectul ei a început chiar înainte să mă nasc. Majoritatea dintre dvs. nu ştiţi că bunica mea a fost croitoreasă. Bunicii mei nu aveau destui bani şi nu îşi puteau permite să plătească cheltuielile la şcoala catolică a mamei mele. Atunci bunica a cusut haine pentru preoţi şi călugăriţe, dar şi uniforme pentru elevi, plătind astfel educaţia mamei", a spus cântăreaţa. Prin urmare, premiul CFDA Fashion Awards 2016 este cu atât mai preţios pentru ea.

În cadrul aceleiaşi ceremonii, lui David Bowie i-a fost acordat postum titlul Board of Director's Tribute.

La gala organizată anual se recompensează contribuţii deosebite aduse modei americane de către persoane din toate domeniile industriei şi artelor asociate. Se acordă distincţii pentru design de excelenţă în sectorul articolelor de îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi, accesorii, precum şi pentru realizări speciale în jurnalism, viziune creativă şi pentru întreaga carieră.

Consiliul creatorilor de modă americani (Council of Fashion Designers of America, Inc., CFDA) este o asociaţie non-profit care cuprinde peste 350 de profesionişti ai modei din Statele Unite. Diane von Furstenberg este preşedinta grupului din 2009. Creat în 1962, CFDA promovează moda ca ramură a artei şi culturii americane, îmbunătăţeşte normele artistice şi profesionale, defineşte un cod al practicilor etice şi emite o judecată imparţială şi onestă asupra calităţii estetice a creaţiilor. Tot CFDA stabileşte datele Săptămânii Modei la New York.AGERPRES

×
Subiecte în articol: beyonce