x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Brad Pitt se întâlnește cu Neri Oxman de cel puțin șase luni. Este genială și predă la MIT

Brad Pitt se întâlnește cu Neri Oxman de cel puțin șase luni. Este genială și predă la MIT

10 Apr 2018   •   12:00
Brad Pitt se întâlnește cu Neri Oxman de cel puțin șase luni. Este genială și predă la MIT

Relația lui Brad Pitt cu arhitecta și profesoara de la Institutul de Tehnologie Massachusetts (MIT), Neri Oxman, durează de cel puțin șase luni, potrivit unei imagini postate pe Instagram, scrie Daily Mail.

Actorul, în vârstă de 54 de ani, a legat o prietenie cu Neri Oxman, în vârstă de 42 de ani, prin intermediul un proiect arhitectural MIT.

In varsta de 42 de ani, Neri Oxman preda arhitectura la MIT, sustine prezentari la conferinte stiintifice si e considerata un adevarat geniu in bransa in care activeaza.

Oxman preda la MIT Media Lab, unde a fondat si coordoneaza grupul Mediated Matter. Pe langa cursurile pe care le preda, este un artist cunoscut, operele ei fiind expuse la MoMA, Centrul Georges Pompidou din Paris, Muzeul de Arte Aplicate din Viena si Muzeele de Arta Fina si Stiinta din Boston.

Brad Pitt a făcut o fotografie cu șase femei, fotografie făcută în momentul în care a vizitat-o pe Oxman la institut, pe 28 noiembrie. Fotografia a fost postată de una dintre cele șase femei, Kathy Camenzind.

 

 

×
Subiecte în articol: brad pitt neri oxman mit