x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden ''Burlacul'' va avea avanpremiera pe antenaplay.ro!

''Burlacul'' va avea avanpremiera pe antenaplay.ro!

03 Iul 2013   •   14:45
''Burlacul'' va avea avanpremiera pe antenaplay.ro!

Joi, 4 iulie, de la orele 20:30, la Antena 1 va debuta un nou sezon, cel de-al patrulea, al reality-showului „Burlacul”. De această dată, Bogdan Vlădău va fi răsfățatul concurentelor care vor ȋncerca să-i cucerească inima!

Ȋnainte de premiera pe tv a emisiunii, tot joi, 4 iulie, de la ora 10:00, numai pe www.antenaplay.ro se va putea viziona, ȋn avanpremieră, prima ediţie din „Burlacul”.

Cu această ocazie, pe www.antenaplay.ro va debuta o nouã secţiune unde, se vor putea vedea, ȋn avanpremieră, de la orele 10:00, toate emisiunile ȋnregistrate ale Antenei 1, ȋnainte de difuzarea lor pe tv. Aceastã secţiune reprezintă un concept innovator, o premieră pe piața platformelor online românești!
   
Un bărbat râvnit, Bogdan Vlădău, 20 de femei superbe care se „duelează” pentru a-l cuceri, limuzine, lux, trandafiri, artificii, rochii de seară și o atmosferă presărată de romantism sunt doar câteva dintre ingredientele ce fac din prima ediție „Burlacul” featuring Bogdan Vlădău una de-a dreptul incendiară!

Cei care vor să vadă, ȋnaintea tuturor, debutul noului sezon „Burlacul”, ȋnainte de premiera pe tv de la orele 20:30, o pot face, abonându-se la www.antenaplay.ro și accesând platforma online, joi, 4 iulie, de la orele 10:00.

×