x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cantaretii isi cenzureaza fanii

Cantaretii isi cenzureaza fanii

07 Dec 2004   •   00:00

MESAJE PE NET - "Radu, copil de asfalt" sau "Manole, papusa de portelan"

Paginile de web ale cantaretilor sunt pline de mesaje de la fani. Desi acestea sunt selectate, pe langa sfaturi trasnite si enervanta sintagma "S-o tineti tot asa!", mai scapa si critici.
CATALINA IANCU

CENZURA. "Parlamentarii", in frunte cu Doru Isaroiu, triaza mesajele "dulci" de la admiratori
Andreea Antonescu gazduieste pe forumul sau mai multe mesaje pentru cealalta fosta Andre: "Esti geloasa pe Andreea Balan? Ce parere ai despre muzica ei?". Dar are si dusmani guralivi: "Sa stiti ca Andreea nu are silicoane si nu e virgina. Am ceva poze cu ea si filmari ascunse. Doar noi doi. Ma place enorm. Detalii la telefon 0742...". "Cand mai scoti si tu un hit sau un videoclip?"

INAINTE CU TUPEU. Garda contra pupici le propune o sportiva "bosquitilor": "Tocmai am fost acceptata in lotul national de judo. Prestez servicii de aparare baietilor in schimbul unui pupic (doar pentru cei din Bosquito evident)". Un alt admirator le pune la dispozitie casa lui in stil rustic: "Va invit intr-un loc minunat, unde inca se mai poarta costum national si unde am o casa traditionala cu un beci imens, plin cu vin. Singurul lucru pe care il aveti de facut e sa luati o camera de filmat si sa veniti sa va trageti un videoclip. Sa nu-l uitati si pe tatal lui Radu. Am o prietena care il admira mult". Fiecare cu ce-l doare: "Mult succes in tot ce vreti. Mie mi-ar trebui pentru cazare, ca n-am unde sa stau". Alt fan a reusit o performanta unica: "Mai copii, va scriu din toiul unui chef la care de jumatate de ora se danseaza in draci pe «Marcela»! Va scriu dansand pe masa, la mine acasa". Iar solistul e… luat asa cum este: "Radu, «copil de asfalt» , nu-ti sta rau nici la coada vacii!".

PAREREA TA. "Parlamentarii" si-au introdus un program prin care cenzureaza cuvintele deocheate. Iata cum arata mesajele primite de la fani: "Ma bu*** sa va cunosc." "Pe cand un concert de club in Bu***esti?" "Nu stiu de ce sunt in stare daca nu va vad ***and." "Ascult melodiile po****re cu multa placere." "Bravo, baieti! Va des***cati super." Culmea este ca insisi interpretii au fost cenzurati: "Vom scoate in s***t timp un album de tipul «Best Of»". In rest, forumul e plin de mesaje contadictorii: "Imi place melodia voastra. Dar restul de melodii sunt foarte proaste. Sa nu mai scoateti piese proaste. Va urasc! Sunteti cei mai prosti!". "Sunteti o trupa superbuna! Muzica voastra a stat in varful Carpatilor Muzicii Romanesti, va felicit!"

BIBELOU DE PORTELAN. Madalinei Manole i se spune ca lui Mihai Stoica de la Steaua: MeMe, iar fanii se saluta intre ei cu "dragi manolisti". "O iubesc pe frumusetea Madalina Manole si ii sarut mana. M-as face cantaret numai sa ma intalnesc cu ea!" "Daca o privesti pe Madalina, ramai, pur si simplu, cu rasuflarea taiata. Are un ten superb. Daca o atingi, ai impresia ca este o papusa de portelan care respira si iti este frica ca nu cumva sa se sparga." Of, saraca limba romana, cu dublele ei sensuri! Bietul om a vrut sa fie sincer, dar a cam dat-o in bara! Alt admirator a pus cap la cap melodiile solistei si i-a facut o declaratie originala: «Fata draga», «Tu n-ai avut curaj» «Sa nu ma minti» si de aceea «Vreau sa te uit». «As da orice» sa rezist "«Fara dragostea ta», dar, de cand «Te-am vazut, mi-ai placut», am inceput sa «Traiesc pentru tine», mangaiat doar de «Puterea dragostei»".

PESTE MARI SI TARI. VH2 are admiratori si dincolo de Ocean. "Intr-o zi, s-a trezit imparatul Rosu si s-a uitat peste sapte mari si peste sapte tari si, nevazand nimic, a zis: «Ma, da’ departe mai stau!». Asa zic si eu din Chicago! Chiar daca nu se aude pana la voi, noi va cantam cantecele si tot ne uitam in larg sa vedem daca nu vine vreo barca cu VH2, sa va vedem si noi «life»! Mai in gluma, mai in serios, luati o barca mai mare si veniti peste Ocean, va asteptam cu bratele deschise! Dar, ca sa va dea astia viza, trebuie sa scoateti inca doua albume in acelasi stil, sa se usuce palmierii din Florida de atata plans ca «Trece Vremea» si imbatranim, ma, tata!". Sau "Totul in viata este sa intri in rezonanta cu ceea ce-ti place, sa vibrezi la tot ce te reprezinta. Caci, vorba ceea: «unuia-i place de popa, altuia de preoteasa»! Mie de... VH2!." "Domnilor, felicitari sincere! Adolescenta si tineretea celor din generatia noastra (40 de ani) sunt marcate de muzica dumneavoastra. Va multumesc pentru incantarea continua care este muzica voastra. La multi, multi, multi (f)ani!" In replica, le-a scris si un manelist: "Pe noi ne iubeste poporul, la voi inchide televizorul!".

PAPUSA

"Daca o privesti pe Madalina, ramai, pur si simplu, cu rasuflarea taiata. Are un ten superb. Daca o atingi, ai impresia ca este o papusa de portelan care respira si iti este frica ca nu cumva sa se sparga" - un admirator al Madalinei Manole

ANDREEA BALAN: "BAZA ROMANIEI"
Interpreta balana a crescut, dar fanii ei au ramas la varsta copilariei. "Sunt o fetita doar de 5 ani si iti scriu si in numele mamei mele, care are 30 ani." Iar ca inteligenta, tot asa. "Esti cool de tot, si cateodata ma enervezi. Pa!". "As vrea sa fiu exact ca tine. Cum faci?" Multe pustoaice cred ca Andreea Balan le va ajuta sa devina celebre. "As vrea sa fac o trupa" sau "As vrea sa dansez alaturi de tine. Nu iti trebuie dansatoare noi?". Numarul de mobil al Andreei circula pe nestingherit pe Net: "Cand ai de gand sa iti mai deschizi telefonul ala, ca m-am plictisit sa-ti tot dau mesaje". De parca solista n-ar avea alta treaba de facut decat sa le raspunda tuturor celor care-o suna. "Tine-o tot asa, pentru ca tu esti baza Romaniei!!!" Hai ca asta-i buna! Daca baza Romaniei sta in Andreea Balan, e rau de noi!

PENTRU VERSO: "CANTATI FALS"
Noroc de Internet, ca-si mai descopera si baietii de la Verso rudele. "Stiu ca pare incredibil, dar sunt verisoara lui Petru." "Cantati cam fals" sau "Verso nu are prea multe tangente cu muzica. Sa stiti, baieti, ca nu oricine poate fi cantaret". Daca baietii ii critica dur, fetele sunt de alta parere: "A fost supermisto aseara! Mi-am invinetit mainile, ciupindu-ma sa vad daca e adevarat!". De la admiratie pana la isterie nu mai e decat un singur pas: "Prietenul cu care eram m-a intrebat de ce plang. I-am spus doar atat: «Tu vezi cat de frumos e solistul?». Se holbau oamenii din jur la mine, dar mie, sincer, nu-mi pasa absolut deloc".
×
Subiecte în articol: antimonden