x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cascadorul - Lae Dreghici, la "Zilele Orasului Alba Iulia"

Cascadorul - Lae Dreghici, la "Zilele Orasului Alba Iulia"

de Catalina Iancu    |    31 Mai 2006   •   00:00
Cascadorul - Lae Dreghici, la "Zilele Orasului Alba Iulia"

Pe Stadionul Cetate din Alba Iulia se anunta mare spectacol. La 2 iunie, de la ora 17:00, cascadorul Lae Dreghici si fiul sau, Robert, vor oferi surprize cu adrenalina.

Daca intrebi pe oricine in Alba Iulia de cascadorul Lae, ti se raspunde: "Cum sa nu-l cunosc? E un pic nebun. In sensul bun al cuvantului!". Fiindca nici chiar cei mai curajosi n-ar indrazni sa faca ceea ce face Lae Dreghici. A sarit cu o Dacie peste doua tiruri puse cap la cap, la 140 de km/ora. A "zburat" 63,68 de metri, ajungand la o inaltime de 11 metri. A trecut cu masina prin foc, a executat duble rasturnari si spune ca le va mai repeta si de-acum inainte, desi are 53 de ani.

De data aceasta, la Zilele Orasului Alba Iulia, a pregatit una si mai si: o cascadorie cu doua masini suprapuse care zboara si se rastoarna. Cel de-al doilea profesionist cu care lucreaza Lae Dreghici este Robert, nimeni altul decat fiul sau. Evenimentul se numeste chiar asa, "Cascadori si cascade", iar intrarea este libera. La spectacolul amintit mai participa Talisman, Cristina Rus si Alina Sorescu.

ENERGIE
"Am o energie mai ceva ca la 30 de ani! Ii invit pe toti spectatorii pasionati de senzatii tari la Alba Iulia, la Zilele Orasului, la 2 iunie. Lae, din inima Ardealului, va promite un spectacol pe cinste!"
Lae Dreghici
cascador

DIN TATA-N FIU
Acum doi ani, Lae Dreghici (foto) a fost nevoit sa suporte doua interventii chirurgicale. Dar nu se lasa. "Microbul" riscului i-a intrat in sange, ba, mai mult, l-a si transmis mai departe. Robert, fiul sau, voia sa devina profesor, dar s-a apucat si el de aceeasi meserie de care este pasionat tatal sau. Nu avea permis de conducere cand si-a facut debutul, iar intre timp a absolvit Facultatea de Sport.

×
Subiecte în articol: antimonden alba iulia dreghici lae dreghici