x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cătălina și Matei, cele mai votate ispite ale celui de-al doilea sezon al ”emisiunii „Temptation Island- insula iubirii”

Cătălina și Matei, cele mai votate ispite ale celui de-al doilea sezon al ”emisiunii „Temptation Island- insula iubirii”

05 Aug 2016   •   18:38
Cătălina și Matei, cele mai votate ispite ale celui de-al doilea sezon al ”emisiunii „Temptation Island- insula iubirii”

Cei care au răspuns concursului organizat pe pagina emisiunii (http://insulaiubirii.a1.ro/date/) și și-au votat ispitele feminine și masculine preferate de la Temptation Island – Insula iubirii au acum posibilitatea de a se întâlni față în față în cadrul unui double-date cu Cătălina și Matei. Ei sunt ispitele care au adunat cele mai multe voturi și sunt deja nerăbdătoare să se întâlnescă cu fanii lor. Norocoșii câștigători vor fi aleși în urma unei trageri la sorți și vor fi anunțați atât pe site, cât și pe pagina de Facebook a emisiunii. Întrebată dacă se aștepta să fie cea mai votată ispită feminină, Cătălina spune: ”Mă bucur mult că am câștigat, mă așteptam și nu prea să câștig eu,celelalte ispite feminine fiind si ele foarte frumoase.” Cătălina este sigură că nu doar aspectul fizic a contat în alegerea telespectatorilor, ci toată evoluția ei de pe insulă.  ”Cred că telespectatorii au luat mai multe aspecte în calcul atunci când au votat, pe lângă aspectul fizic, ținând cont și de asumarea acțiunilor petrecute pe parcursul emisiunii. Mulțumesc mult celor care m-au votat și abia aștept să îl întâlnesc pe câștigator!”, spune Cătălina.

 

La rândul său, Matei spune că nu avea cum să fie sigur că va fi cea mai votată ispită masculină, dar că într-un fel se aștepta să fie votat. Care sunt motivele pentru care crede că a adunat cele mai multe voturi le arată chiar el: „Cel de-al doilea sezon al emisiunii a debutat cu un foarte amuzant sondaj care mă scotea pe mine „Centaurul”, „supraomul” „semi-zeul”. Desi nu fusese scopul meu să primesc asemenea “titulatură”, totuși multumesc! M-am simțit măgulit. Cine spune că aprecierile oamenilor îl lasă indiferent este nesincer. Iar al doilea motiv pentru care mă așteptam să fiu votat este faptul că fanii primului sezon mă știau deja dinainte de la televizor și astfel am avut cumva un avantaj în fața ispitelor cu care telespectatorii abia făceau cunoștință. În aceste condiții, cred că telespectatorii au făcut alegerea cea mai la îndemână, cea mai familiară.”

La fel ca și Cătălina, Matei este nerăbdător să o întâlnească pe fericita câștigătoare a acestui „date”. ”Astept cu optimism momentul întâlnirii și îmi doresc mult ca amândoi să fim deschiși în conversație și să vorbim lucruri interesante”, spune Matei.

 

 

×