x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce a declarat Tolea Ciumac despre acuzatiile de viol si sechestrare

Ce a declarat Tolea Ciumac despre acuzatiile de viol si sechestrare

17 Iul 2016   •   10:10
Ce a declarat Tolea Ciumac despre acuzatiile de viol si sechestrare

Anatolie Ciumac, cunoscut ca Tolea Ciumac, luptător şi vedetă de televiziune, a fost săltat de oamenii legii sub acuzaţia că a violat şi tâlhărit o femeie.


Într-un interviu acordat Antenei Stars, Tolea a spus zâmbind că este o neînţelegere şi că se gândeşte la "meciul cu soţia sa".

"Nu vă mai gândiţi la chestii d-astea că niciodată n-am să fiu violator. Eu diseară merg la meci. Aşa a zis ea? Eu bani am, nu cred că aş avea nevoie de 400 de lei. De violat, cred că am mai multe opţiuni. De ce aş viola-o tocmai p-aia? Sechestrare? Dacă o sechestram nu mai fugea. Eu cred că o fată de 50 de kilograme sigur nu fuge. Acum mă gândesc la meciul de diseară şi la meciul cu nevastă-mea. E o neînţelegere şi îmi pare rău că s-a întâmplat aşa", a mărturisit Tolea Ciumac.

Conform unor surse judiciare, Tolea şi-ar fi întâlnit victima - o tânără de 24 de ani - la intrarea în comuna Baloteşti, în jurul orei 15:30, pe sensul de mers către Ploieşti, şi s-ar fi oferit să o ducă până acolo. Numai că, în loc de Ploieşti, ar fi condus-o la o distanţa de câteva sute de metri unde femeia ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale. Apoi sub ameninţarea cuţitului, i-ar fi dat luptătorului 400 de lei. La scurt timp, victima a sunat la 112, apelul de urgenţă fiind primit la 16:05. Tolea fost identificat şi ridicat de poliţişti la scurt timp. Sportivul a fost eliberat, ieri după-amiază, după ce au expirat cele 24 de ore ale mandatului de reţinere.

×
Subiecte în articol: Tolea Ciumac