x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce are Prima cu noi, cu toti

Ce are Prima cu noi, cu toti

28 Iun 2004   •   00:00

Din ciclul "se la vi tujur parsiv si doar uneori joli", astazi va prezentam stirile matinale de pe Prima TV, acolo unde cei doi Adrieni, Mares (ea) si Bucur (el) ne prezinta (tan-taneeee) STIRILE!!!

C(RAMPE) - LUIZA LUPU

Remarc ebluisata trecerea brusca de la registrul-tip hai-sa-ne-batem-pe-burta-noi-intre-noi-si-cu-telespectatorii la registrul-tip acuma-gata-cu-joaca-hai-sa-trecem-la-lucruri-mai-serioase-da? Se glumeste, se apleaca peste masa, se hauleste apoteotic.

Pe urma, intr-un singur moment, fetele se crispeaza ca si cum o telecomanda nevazuta ar fi apasat pe un buton. Vocile lor unduios-lirice devin reci si sparte. E momentul stirilor. Gata, s-a terminat cu smecheria! Sa fim sobri! Sa fim decenti, da? Ca ma enervez acuma si dau cu voi de nu va vedeti! Eeeeeee!!!!!!

Nu mai vorbim unii peste altii. Nu ne mai tragem de sireturi! Ne luam pozitiile si atacam subiectul. Culmea e ca azi avem numai stiri cu arsi. Se pare ca noaptea e momentul incendiilor. Daca o tine tot asa, ma tem ca va veni un moment in care nu vor mai ramane pe pozitii decat cei doi prezentatori de la Prima care sa citeasca ce a mai ars si pe unde. Conditia ar fi ca, totusi, sa mai ramana in viata cativa lesinati care sa le si urmareasca! Nu de alta, dar sa n-aiba oamenii impresia ca vorbesc la pereti. Adica, pardon, la cenusa.

Si tot la Prima: noile gingaluri. Mie-mi place foarte mult ala cand coboara o tipa din avion si-i falfaie ventilatorul prin plete si are o haina de blana naturala (huuuuoooo!!!!!) si apoi se propteste sexy si rea pe unul dintre cele doua picioare si pac!, isi da haina uite-asa, pe stanga si pe dreapta, lasand vederii anatomia marfa, demna de studiat cu degetele, acoperita doar putin prin partile mai mult sau mai putin esentiale, de un costum de baie sau altceva, nu-mi dau seama. Ma gandesc totusi c-ar fi naspa sa fie costum de baie, in conditiile in care gagica e acoperita de blana. Adica un non-sens. Un anacronism, sa zic cuvantul ala! Dac-ar fi sa ma gandesc chiar mai mult (hm!!!) anacronism e oricum, c-o fi slip de intrat cu el in mare sau chilot de stat cu el pe sine.

P.S.: Pentru cine n-a inteles foarte bine, MTV a decis sa imortalizeze pe micile dar inimoasele noastre ecrane imaginea super-eroului meu preferat, Roman nu-mai-stiu-cum, vocalul formatiei Zdob & Zdub. Ah, acum, cand am intors capul, Roman a disparut. A lasat in urma lui, pe langa jalea din sufletul meu mic si rau, un negru. Adica un ecran negru, nu un negru, negru din rasa negrilor. Un negru pe care scrie MTV. Sa ne intre bine-n cap. Va salut!

P.P.S.: Acum, cand am salvat documentul, pe MTV se dau culorile curcubeului. Super!

P.P.P.S: Nu pot sa nu mai scriu un randulet: acuma se da un videoclip fara sunet! Cool!

×
Subiecte în articol: antimonden