x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum arată femeia care are cele mai lungi picioare din SUA - VIDEO

Cum arată femeia care are cele mai lungi picioare din SUA - VIDEO

08 Sep 2015   •   13:39
Cum arată  femeia care are cele mai lungi picioare din SUA - VIDEO

Lauren Williams, model de 26 de ani, se poate lăuda cu cele mai lungi picioare din Statele Unite: 124 de centimetri. De la înălţimea celor 1,95 metri ai săi, tânăra texană îi depăşeşte cu aproape un cap pe aproape toţi cei din anturajul ei, scrie New York Post, preluat de 20minutes.ch.

Fosta deţinătoare a recordului era new-yorkeza Brooke Banner, ale cărei picioare aveau cu 5 centimetri mai puţin. 'Nu credeam să stârnesc asemenea vâlvă, dar sunt bucuroasă că s-a întâmplat aşa. Majoritatea prietenilor şi cei din familia mea sunt fericiţi că am intrat în posesia unui astfel de titlu şi nu le vine să creadă ce şansă am', a spus Lauren Williams.

Chiar dacă această particularitate îi aduce numeroşi admiratori, tânăra mărturiseşte că are probleme când iese la cumpărături, fiind greu să treacă neobservată pe stradă: 'Oamenii fac adesea comentarii pe seama înălţimii sau a lungimii picioarelor mele', spune ea.

Specializată în shootong-uri pentru îmbrăcăminte sport, tânăra texană simţindu-se bine în acest mediu, fiindcă a făcut parte dintr-o echipă de volei la universitate. Nemăritată, tânăra este şi educatoare şi îi place foarte mult să călătorească, încheie 20minustes.ch. agerpres.ro




×