x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce le poarta noroc

Ce le poarta noroc

28 Apr 2004   •   00:00

Niciodata nu strica sa ai noroc. Vedetele se despart rareori de obiecte daruite de cei dragi, despre care spun ca le protejeaza si le sporesc bafta.

Cercel de aur pentru Tavi Colen

Niciodata nu strica sa ai noroc. Vedetele se despart rareori de obiecte daruite de cei dragi, despre care spun ca ii protejeaza si le sporesc bafta. Asa se intampla si in cazul lui Alin Oprea si al lui Tavi Colen (Talisman), care iau in seama doar „semnele" vestitoare de lucruri bune. „Am un singur obiect de care nu ma despart niciodata: o cruciulita de aur pe care o port ca cercel. O am de la mama mea, care a murit acum cinci ani", ne-a marturisit Tavi Colen. Oricum, insusi numele trupei Talisman le poarta noroc celor doi cantareti.

Oana Sarbu este pazita de Sf. Parascheva

Acum multi ani, un prieten drag i-a daruit Oanei Sarbu mai multe pietre de chihlimbar. „De atunci, port in permanenta la mine chihlimbar, fie ca bijuterie, fie ca talisman. Este piatra mea norocoasa, ma apara de fortele negative, dar se si asorteaza bine cu hainele pe care le port", ne-a spus Oana. Interpreta tine tot timpul in geanta o icoana a sfintei Parascheva, pe care a primit-o de la matusa ei, dupa accidentul de masina prin care Oana a trecut in urma cu sase ani.

Protejata de iconita

Alexandra Ungureanu, vocea din spatele Paulei Seling, nu prea crede in obiecte care aduc noroc. Totusi, cantareata nu scoate niciodata din poseta o iconita de lemn pe care a primit-o acum cativa ani de la mama ei. Alexandra crede ca aceasta iconita o apara de rele si o ajuta sa ia cele mai bune decizii, ca sa nu mai spunem ca ii aduce permanent aminte de cei dragi.

Numarul 13 nu-i cu ghinion

Vedeta Televiziunii Romane, Celia Petricu, nu se poate plange ca nu a avut noroc in viata. Poate acesta este si motivul pentru care sustine ca nu are nici un fel de superstitii. Cu toate acestea, Celia poarta in permanenta o iconita despre care spune ca ii aduce noroc. Si ca sa inchida gura celor care spun ca numarul 13 este sinonim cu ghinionul, Celia spune ca aceasta cifra s-a dovedit a fi cea mai norocoasa pentru ea, de-a lungul vietii. (Dana Ciobanu)
×
Subiecte în articol: antimonden noroc