x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce nu stiati despre: Anastasia

Ce nu stiati despre: Anastasia

de Dana Cobuz    |    02 Apr 2006   •   00:00

Anastasia Lazariuc este una dintre cele mai admirate doamne ale show-biz-ului. Prezenta ei pe micile ecrane a facut multi barbati sa viseze.



Anastasia Lazariuc (foto) este una dintre cele mai admirate doamne ale show-biz-ului. Prezenta ei pe micile ecrane a facut multi barbati sa viseze.
Pentru ce barbat a batut insa tare, pentru prima oara in viata, inima Anastasiei? "Prima dragoste a fost una inocenta, nevinovata. M-am indragostit de profesorul meu de muzica, Valentin Ciobanu, din satul natal Bacioi. Era un barbat frumos, inalt, proaspat venit la practica. Eu aveam vreo 14 ani si il iubeam in taina. Mi se parea un Dumnezeu atotputernic care canta miraculos. Datorita lui m-am indragostit de muzica, de fapt, el mi-a pus temelia muzicala. Sentimentele frumoase pe care le-am trait m-au transformat dintr-o fata timida intr-o fiinta libera", isi aminteste solista. Secretul primei iubiri nu l-a impartasit insa mamei sale, de care o desparteau ceilalti zece frati mai mari, ci celor doua prietene ale sale, Nadejda si Tatiana. (D.C.)

×
Subiecte în articol: antimonden