x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce nu stiati despre: Livia Dila

Ce nu stiati despre: Livia Dila

13 Aug 2006   •   00:00

De mica, stirista Livia Dila (B1 TV) a fost o tipa cocheta. Isi aduce aminte si astazi de o fotografie pe care a facut-o pe la 3 anisori, cand era tunsa "zero", dar... purta poseta si ceas!

De mica, stirista Livia Dila (B1 TV) a fost o tipa cocheta. Isi aduce aminte si astazi de o fotografie pe care a facut-o pe la 3 anisori, cand era tunsa "zero", dar... purta poseta si ceas! Nu pentru ca ar fi vrut parintii sa o impopotoneze, ci pentru ca asa ceruse micuta. Cocheta este si acum, desi are parul lung si nu mai are nevoie de cine stie ce efecte speciale pentru a-si imbunatati look-ul. Nici macar nu-si mai maltrateaza podoaba capilara cu diverse substante (de la fiertura de frunze de nuc la decolorant), doar pentru a-i schimba culoarea. Isi pastreaza culoarea naturala, saten inchis, careia ii da stralucire cu nuantator. Gazda emisiunii "6! Vine presa" crede ca pe la vreo 35 de ani se va tunde scurt, fiindca i se pare o freza foarte sexy pentru acea varsta.

Livia Dila nu se considera o victima a modei, desi tine cont de ultimele tendinte ale acesteia. "Imi place eleganta sobra, fara multe accesorii. Prefer sa atrag atentia prin rafinament, nu prin multitudinea de accesorii", spune Livia. Vedeta B1 TV considera ca nu exista feminitate fara discretie si mister: "O femeie care se lasa descoperita face mai multi bani decat una care se ofera pe tava". Poate de aceea se lasa greu descoperita si prefera sa faca gimnastica in intimitatea casei sale, in loc sa frecventeze o sala de fitness.

×
Subiecte în articol: antimonden