x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cel mai scump divort britanic. Câți bani cere femeia de la fostul soț

Cel mai scump divort britanic. Câți bani cere femeia de la fostul soț

01 Iul 2016   •   16:25
Cel mai scump divort britanic. Câți bani cere femeia de la fostul soț

Christina Estrada, un fost top model pentru Pirelli, căsătorită cu un saudit bogat timp de 13 ani, îi cere fostului soţ 237 de milioane de euro. Ar putea fi cel mai scump divorţ din istoria Marii Britanii, relatează 7sur7.be.

Lista înaintată de femeie pentru a justifica imensa sumă solicitată fostului soţ este impresionantă. Divorţul celor doi se desfăşoară în prezent la un tribunal londonez, iar femeia de 54 de ani încearcă să obţină suma maximă de la miliardarul Walid Juffali. Christina Estrada ar fi refuzat o propunere de 45 de milioane de euro şi a intentat acţiune în justiţie, solicitând 237 de milioane.

Potrivit calculelor sale, ea ar avea nevoie de 66,5 milioane de euro pentru o casă nouă, 1,2 milioane pe an pentru a-şi înnoi garderoba - mantouri de blană (48.000 de euro) şi rochii de lux (132.000 de euro), plus un buget de 25.000 de euro anual pentru încălţăminte. Între alte cheltuieli "interesante" se numără 60.000 de euro pentru masa de Crăciun, 34.000 pentru bilete la Wimbledon sau 5.000 pentru 15 perechi de ochelari de soare.

Întrebată la tribunal de avocaţii fostului soţ despre sumele cerute, ea a declarat: "Sunt Christina Estrada. Am fost top model de renume internaţional. M-am bucurat de această viaţă şi aşa sunt obişnuită".

Femeia a mai explicat Curţii că a trebuit să renunţe să cumpere o locuinţă de 7,8 milioane de euro la Londra deoarece ar fi fost nevoită să stea la acelaşi etaj cu personalul, lucru de neconceput pentru ea.

Avocaţii doctorului Juffali, care suferă de cancer şi nu poate veni la tribunal, au declarat că averea clientului lor se cifrează la "doar" 783 de milioane de lire, însă, potrivit avocaţilor Christinei Estrada, aceasta ar fi mult mai mare, de circa 9,6 miliarde de euro.

Estrada a cerut divorţul în 2013 pe motiv de adulter, încheie 7sur7.be. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Christina Estrada