x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cine a fost autorul zvonului legat de moartea actorului Jack Black

Cine a fost autorul zvonului legat de moartea actorului Jack Black

06 Iun 2016   •   20:20
Cine a fost autorul zvonului legat de moartea actorului Jack Black

Speculaţiile apărute în mediul online privind moartea actorului american Jack Black au reprezentat de fapt rezultatul unui atac informatic al unui hacker care a postat mesaje pe contul oficial de Twitter al trupei rock în care actorul este membru, scrie BBC News ediţia online.

Fanii şi-au exprimat consternarea după ce a fost postat mesajul tweet pe contul Tenacious D în care se menţiona că Black a murit la vârsta de 46 de ani.

Mesajele ulterioare, totuşi, păreau să sugereze că este vorba despre un atac informatic asupra contului trupei rock. Acest lucru a fost confirmat ulterior de chiar cei de la Tenacious D, care au catalogat atacul drept o glumă bolnavă.

''Contul nostru a fost atacat de hackeri. Vă asigurăm că Jack trăieşte şi este sănătos'', au transmis membrii trupei într-un mesaj postat duminică.

Jack Konesky, chitarist care colaborează cu grupul, a confirmat de asemenea că mesajele tweet respective erau rezultatul unui atac al unor hackeri.

Nici Jack Black şi nici reprezentanţii din SUA sau Marea Britanie ai grupului nu au făcut vreo declaraţie în acest sens. Un utilizator de Twitter a scris pe reţeaua de socializare că Jack Black se află într-un avion spre Los Angeles, după ce participase alături de colegul de trupă Kyle Glass la două festivaluri de muzică în Germania. Nu este prima dată când actorul Jack Black este ţinta unei farse, în 2012 s-a spus despre acesta că a căzut de pe o faleză în Noua Zeelandă, iar în 2014 că ar fi murit în urma unui atac cerebral. AGERPRES

×
Subiecte în articol: jack black