x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cine au fost iubitele muzicianului Prince

Cine au fost iubitele muzicianului Prince

29 Apr 2016   •   19:35
Cine au fost iubitele muzicianului Prince

Cuceririle în rândul vedetelor din lumea muzicii incluse pe lista seducătorului Prince sunt multe, printre acestea figurând nume ca Susanna Hoffs (solista trupei The Bangles), Madonna sau Sheena Easton. Lista cuprinde însă şi femei frumoase din lumea filmului, precum actriţa Kim Basinger cu care Prince ar fi trăit o poveste de dragoste toridă, relatează online ziarul spaniol ABC.

Cei doi ar fi avut o relaţie scurtă dar intensă înainte ca actriţa să se căsătorească cu viitorul ei soţ, Alec Baldwin. În vremea aceea Kim o întruchipa pe 'Vicky Vale' din filmul Batman, în timp ce Prince se ocupa de coloana sonoră a filmului. Lungmetrajul din 1989 era regizat de genialul Tim Burton, iar în rolul personajului negativ juca Jack Nicholson.

Pe platourile din filmare, între Kim şi Prince s-a aprins scânteia pasiunii în asemenea măsură încât ea a renunţat la Hollywood şi s-a mutat în oraşul Minneapolis pentru a trăi alături de artist.


Potrivit portalului 'Page Six', pasiunea lui Kim faţă de Prince era atât de mare încât familia actriţei a crezut că artistul o ţinea legată de el ca într-o vrajă care o lipsise de judecată. Rudele ei s-au îngrijorat atât de tare încât s-au dus la reşedinţa lui Prince şi într-un moment în care artistul era plecat au plănuit să o răpească şi să o ducă pe Kim cât mai departe de el.

Între timp însă, actriţa a înregistrat cu Prince un album, "Hollywood Affair", care nu a văzut niciodată lumina zilei. Acesta includea şi piesa "The Color of Sex", în care actriţa recită versuri lascive şi în care s-ar auzi, potrivit unor surse apropiate, gemetele celor doi amanţi.

Kim Basinger, în vârstă acum de 62 de ani, va reveni pe marele ecran în 2017 în continuarea filmului "50 Shadows of Gray", în care va juca rolul unei foste amante a seducătorului Christian Grey (Jamie Dornan). AGERPRES

×