x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cine este logodnicul cântăreţei Kylie Minogue

Cine este logodnicul cântăreţei Kylie Minogue

27 Feb 2016   •   20:17
Cine este logodnicul cântăreţei Kylie Minogue

Vedeta australiană a muzicii pop Kylie Minogue şi actorul britanic Joshua Sasse şi-au făcut publică logodna printr-un anunţ publicat în ziarul 'The Daily Telegraph', citat de EFE.

Kylie Minogue, 47 de ani, şi Joshua Sasse, 28, s-au cunoscut în timpul filmărilor la serialul american 'Galavant', în care joacă el, şi şi-au început relaţia în septembrie, potrivit cotidianului britanic.

Anunţul a fost publicat în ziarul care a fost cumpărat, în 1927, de străbunicul lui Sasse, William Berry, primul viconte de Camrose, care a fost de asemenea proprietar al 'The Sunday Times', între alte ziare.

Cântăreaţa australiană a făcut recent câteva comentarii despre diferenţa de vârstă dintre ea şi viitorul ei soţ: "Cred că suntem, în asentimentul general, un cuplu frumos", declarase Minogue, potrivit BBC.

"Din acest motiv, deşi pe hârtie nu pare la fel de frumos, aşa stau lucrurile. El este un tip formidabil, absolut formidabil. Chiar dacă încerc să mă comport cât mai firesc şi relaxat, se citeşte pe faţa mea cât de fericită sunt", a spus Kylie.

În decembrie, cântăreaţa australiană făcuse un anunţ privind sentimentele sale: "Există o dragoste în viaţa mea şi este un lucru foarte frumos, plutesc ca într-un nor majoritatea timpului", declarase Kylie Minogue postului BBC Radio 4.

Kylie Minogue a mai avut relaţii cu modelul spaniol Andres Velencoso, cu muzicienii Jason Donovan, Lenny Kravitz şi regretatul Michael Hutchence, dar şi cu actorul Olivier Martinez.

×