x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Copilarii prin tari straine

Copilarii prin tari straine

23 Noi 2004   •   00:00

Carmen Bruma a locuit o vreme alaturi de tatal ei, atasat militar la Ambasada Romaniei la Moscova: "Nu aveam discoteca in cladire, asa ca am ochit-o pe cea de vizavi de noi, situata chiar in curtea ambasadei bulgare. Intr-o noapte am sarit gardul ambasadei, dar am dat de belea, caci soldatii m-au amenintat cu pusca". A absolvit un liceu din Moscova, dupa care Carmen a avut ambitia de a se inscrie si la unul din Bucuresti: "Am doua diplome de Bacalaureat!".

SANSA. Carmen Bruma a facut liceul la Moscova
AMINTIRI. A trait in Columbia pana la 11 ani
FRICA. Vedeta postului TVR, Raluca Moianu, si-a petrecut copilaria la Bogota, alaturi de tatal sau, ce lucra in Columbia ca diplomat. La varsta de 11 ani, Raluca s-a intors in Romania. Datorita valurilor de violenta din Columbia, acesteia i-a fost frica sa mai viziteze casa in care a stat. Daca e "tare" la franceza si la spaniola, sa stiti ca de acolo i se trage!

TURCOAICA. Si Celia Petricu se poate lauda cu "babacul" sau, care a avut o functie pe care mai degraba o memorezi: Secretar general al Adunarii Parlamentare a Cooperarii Economice a Marii Negre: "Am mers la el in toate vacantele, avea un birou frumos in Istanbul. Desi initial mi s-a parut foarte greu sa ma inteleg cu turcii, pana la urma am invatat cateva fraze". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden