x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 19 iulie 2004

Cu vedere la plaja - 19 iulie 2004

19 Iul 2004   •   00:00
Cu vedere la plaja  -  19 iulie 2004

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Jurnal de litoral

Cartier general, Mamaia. Camera 316. Misiune? Sa aflam tot ce misca pe Litoral. Si sa transmitem mai departe, la Sediul Central din Bucuresti. Care va spune mai departe voua. Asa, cam ca-n telefonul fara fir. Ce telefon? Vorbesc prostii. Laptopu’, nene. Nu mai tine cu celularu’. Painea de a doua zi se pune la dospit de cu seara. Adica subiectele. Ca astea-s painea noastra. Cutitu’ sunteti voi, care cititi. Stingerea e undeva in jur de 4:00 dimineata. Da’ mai prinzi noaptea cate-o "gogoasa" neprevazuta in agenda. Si nu-ti vine nenica sa-i zici "pas" si sa te-nfunzi ca pensionaru-n perna! Nu taticu’... inhati tot ce misca. Daca te-ai incins la hora, joci pana sare untu’ din tine. Da’ dimineata, in loc sa te mangaie bland o raza de soare, taraie nemernicu’ asta de celular. Pai da, normal ca-i sefu’. Ca ziaru’ n-asteapta sa-ti inghiti tu nu stiu ce galbenus. Arde! "Ia stirea, na’ stirea", "Ai trimis materialu’?", "Care-ati luat, ma, prelungitoru’?", "Mi-a murit bateria...". Da’ ce? Credeti ca ai voie sa-ti moara bateria?! TVU’ urla la mine, astia nu-l gasesc pe fotograf, altu’ si-a uitat agenda pe nu stiu unde. Si editia nici macar nu s-a-ncheiat. A! Pe nefumatori si nebautori de cofeina ii rugam sa nu se supere daca simt miros de tutun si aroma de cafea cand deschid ziaru’. E de la noi...

Vedete de la mare

Radu Gheorghe va realiza, in curand, o emisiune de Stand Up comedy la National TV.

Pentru ca tinerii cu simtul umorului nu s-au grabit sa vina la preselectiile organizate in statiunile Neptun si Olimp, Gheorghe a plecat pe cont propriu la vanat tinere talente.

Si a luat-o metodic, cu ultima statiune a Litoralului romanesc, Vama Veche, renumita pentru nonconformismul ei. "Daca nici aici nu gasesc ce-mi trebuie pentru emisiune, nu stiu unde sa mai caut", ne-a declarat actorul, pe care l-am intalnit intr-o noapte la Vama Veche.

Patru intrebari pentru Benone Sinulescu

Cantaretul care nu se mai rusineaza de "calvitia" lui si pe care-o protejeaza cu ajutorul celor 100 de sepci din colectie

  • Cand purtati peruca, nu va temeati sa nu o pierdeti in apa, la mare?

    Nu ma bagam cu peruca in mare. Pe atunci lumea nu stia sigur daca sunt chel sau nu... Tot intrebau: oare e sau nu? Purtam niste tichiute tricotate, pe care le achizitionam din strainatate si-mi ascundeau chelia. Asta era grija mea cea mai mare cand mergeam peste hotare: sa-mi cumpar tichii. Cu ani in urma, intr-un turneu la Viena, am cumparat patru tichii. Acum nu-mi mai e rusine ca sunt chel.

  • Care a fost cel mai reusit spectacol de pe Litoral?

    Am avut foarte multe spectacole la Marea Neagra, cu sali arhipline. Imi amintesc de un spectacol desfasurat la Medgidia, intr-o gradina de vara, unde, in timp ce cantam, spectatorii s-au urcat in copaci ca sa vada mai bine. La un moment dat, s-a rupt o craca in care erau cocotati nu mai putin de sapte spectatori. Din fericire, nu a patit nici unul din ei nimic. Puteau sa-si rupa ceva, Doamne fereste!

  • Ati facut vreodata insolatie?

    De mai multe ori am facut insolatie. Cat cuprinde as putea spune. Sunt sensibil la soare, avand in vedere ca am un ten deschis. M-am "rascopt" de multe ori, cum spuneam. Odata mi-au iesit niste basici de am dormit in cui cateva zile... Imi placea sa le sparg, cum se sparg basicile alea de la ambalajele din plastic. Cand te arzi pe spate, mai e cum e, dar daca te mai arzi in cap e si mai grav!

  • Anul acesta ati scapat de aceste chinuri?

    Nuuu... am patit-o si anul asta, la Arad. Eram la casa sotiei mele, prin gradina, si am uitat sa-mi mai pun sapca. Nu va pot explica ce m-a durut capul de la insolatie. Am suferit enorm. Cand ma duc la mare, nu mai stau la plaja. Impotriva soarelui ma protejez cu cele 100 de sepci de prin toata lumea si 14 palarii si ma ung pe cap cu crema. (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden