x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum vor arăta oamenii în viitor? Iată cum se poate tranforma fizionomia umană!

Cum vor arăta oamenii în viitor? Iată cum se poate tranforma fizionomia umană!

20 Ian 2016   •   10:58
Cum vor arăta oamenii în viitor? Iată cum se poate tranforma fizionomia umană!

 Chipul uman a evoluat considerabil din preistorie şi până acum. Cauzele acestor transformări fiziologice au avut la bază schimbările climaterice, cele legate de mediul de viață, de unele tratamente naturiste sau medicale la care apelăm și, nu în ultimul rând, schimbările ce vizează stilul de viață ( alimentație, activitate zilnică, mobilitate ).

Pornind de la această realitate, oamenii de ştiinţă au analizat modul în care corpul nostru s-ar adapta unor scenarii ce ar putea avea loc în viitor, precum o "lume acvatică" cauzată de topirea gheţarilor şi ridicarea nivelului Oceanului Planetar, de radiațiile cosmice, aflate în plin fenomen de extindere, de scăderea gravitației sau de instaurarea erei computerizate.

Una dintre schimbările majore ale fizionomiei umane a avut loc în perioada cuprinsă între acum 800.000 de ani şi acum 200.000 de ani, când, schimbările rapide ale climei Pământului au coincis cu triplarea în dimensiuni a craniului şi a creierului uman, modificare ce a dus totodată la aplatizarea feţei.

Citește si HOROSCOPUL PLANTELOR VINDECĂTOARE. BOALA și planta ei de LEAC, pentru fiecare ZODIE în parte

Paleoantropologul Matthew Skinner, alături de artistul Quentin Devine, au examinat trei scenarii și au realizat diverse schiţe cu transformările pe care rasa umană ar urma să le suporte. Skinner a declarat că anumite modificări, precum unirea degetelor de la mâini şi picioare ar putea avea loc foarte repede, având în vedere că unii oameni suferă deja de o mutaţie genetică ce le uneşte degetele cu o peliculă asemănătoare înotătoarelor.

Totodată, acesta vorbește despre posibilitatea..............

Citește continuarea pe ANTENA SATELOR

×