x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dan Negru încheie în forţã primul sezon al emisiunii cu prichindei. Finala Next Star, lider autoritar de audienţã

Dan Negru încheie în forţã primul sezon al emisiunii cu prichindei. Finala Next Star, lider autoritar de audienţã

28 Iun 2013   •   13:53
Dan Negru încheie în forţã primul sezon al emisiunii cu prichindei. Finala Next Star, lider autoritar de audienţã

Joia aceasta, campionul divertismentului, Dan Negru, a încheiat în forţã primul sezon al emisiunii cu prichindei, marea finalã impunându-se ca lider de piaţã la nivelul tuturor categoriilor de public.  Muzicã de calitate, teatru, dans şi multã seriozitate, toate venite din partea unor micuţi cu vârste cuprinse între patru şi zece ani, acestea au fost ingredientele unui show magic la Antena 1. Din ce în ce mai numeroşi, telespectatorii au condus ieri postul din Bãneasa în fruntea clasamentului de audienţã atât în Prime Time, cât şi la nivelul întregii zile. Acces Direct, Next Star, Un show pãcãtos, Observator 16, precum şi ambele intervale de difuzare Mireasã pentru fiul meu au surclasat competiţia la nivelul targetului comercial al staţiei, 18-49 urban.
Spectacol de excepţie asearã în marea finalã Next Star, prezentatã de campionul divertismentului, Dan Negru. „Când am început proiectul, nici prin cap nu ne trecea cã un show cu copii va aduna atâţia români în faţa televizoarelor. Next Star, în ciuda titlului, e un produs 100% românesc, iar dintre sutele de copii prezenţi la casting, de doi sau trei vom auzi cu siguranţã peste câţiva ani.” Omar Arnaout, simpaticul puşti jumãtate român, jumãtate libanez, care a primit asearã trofeul Next Star chiar de la regele fotbalului românesc, Gicã Hagi, i-a uimit pe juraţi încã de la  prima apariţie, când a declarat: "Muzica e scopul meu în viaţã, m-am nãscut cu acest talent, dar nu l-am descoperit din primii ani ai vieţii. Abia pe la 4-5 ani m-am ataşat de muzicã".
Românii au savurat asearã fiecare clipã a finalei Next Star, emisiunea prezentatã de Dan Negru, impunându-se ca lider de piaţã la nivelul mai multor categorii de public. Astfel, Next Star a înregistrat o cotã de piaţã de 22% şi un rating mediu de 8.6% la nivelul targetului 18-49 urban, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv înregistra 21.5% share şi 8.5% rating. Şi la nivel urban, Next Star şi-a adjudecat prima poziţie în clasament, emisiunea înregistrând 23.8% cotã de piaţã şi 10.8% rating. Peste 2 515 000 de telespectatori la nivel naţional au urmãrit asearã, in minutul de aur, 23:08, deznodãmântul primului sezon Next Star.

×