x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dan Negru salvat la Istanbul de regele Hagi

Dan Negru salvat la Istanbul de regele Hagi

08 Aug 2013   •   15:09
Dan Negru salvat la Istanbul de regele Hagi

Duminica, de la ora 20.30,  Gsp tv  va transmite in direct, meciul  Galatasaray si Fenerbahce, din Supercupa Turciei,  iar telespectatorii  vor putea  urmari timp de 90 de minute atat  spectacolul de pe gazon cat si cel din tribune. Cu siguranta, cei care au fost in Turcia, au descoperit cu mare placere ca romanii sunt intampinati cu multa afectiune de turci, multumita lui Hagi, cel care ani de zile a jucat si a antrenat la Galatasaray, una dintre echipele ce vor performa duminica in finala transmisa de postul de sport al trustului Intact.

N-a facut exceptie nici Dan Negru, aflat pentru niste filmari in Istanbul. Fan declarat al fotbalului din Turcia,  prezentatorul show-ului ANTENEI 1”Te pui cu blondele”, si-a achizitionat cu mare greutate  bilete la derby-ul  Fenerbahce- Trabzonspor.

In drum spre stadion, din cauza traficului infernal, dar si pentru ca orasul Istanbul  are multe stradutelor intortocheate, Dan Negru s-a ratacit. Speriat ca nu va timp sa prinda inceputul meciului, vedeta de la “Te pui cu blondele” a cerut ajutorul unei  patrule de politie aflate in apropiere. Dupa  zeci de minute bune de explicat in engleza, franceza, italiana si gesticulat pana la febra musculara, Dan Negru a realizat ca avea sa piarda nu numai inceputul meciului asa cum s-a gandit initial ci chiar toata partida pentru ca politistii pareau ca nu inteleg absolut nimic.
Salvarea lui a venit in momentul in care unul dintre ofiteri  a observat   in masina vedetei Antena 1 o fotografie a acestuia alaturi de marele fotbalist Gheorghe Hagi, adorat si ridicat la rang de rege de catre toti suporterii turci. Atitudinea patrulei  fata de Dan s-a schimbat complet din acel moment, l-au  imbratisat, aclamat  si chiar l-au condus pe Dan  pana la intrarea in stadion.
 

×