x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dani Oțil, după ce a primit factura la curent: De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile

Dani Oțil, după ce a primit factura la curent: De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile

11 Ian 2022   •   20:57
Dani Oțil, după ce a primit factura la curent: De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile
Sursa foto: Captura Antena 1

Factura uriașă la curent a provocat o reacție acidă din partea lui Dani Oțil. ”Am făcut consiliu de familie. Factura la curent mi-a stricat ziua și nu a venit încă cea de la gaze. Am luat câteva măsuri de economisire”, a declarat prezentatorul matinalului de la Antena 1.

"Nu sunt nici bine, nici sănătos, e și vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, că mi-a venit factura la curent… M-am uitat ieri în extrasul de cont, că se plătește automat, să văd ultimele două facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii că am murit.

L-am tăiat și pe ăla mic de la diverse lucruri, care i se încălzesc electric. L-am scos și din priză. Cine aprinde atâtea becuri? Că eu tot sting. Mi-am stricat ziua. Dacă vezi factura la curent îți strică ziua. Încă nu au venit gazele. La noi, în camera bebelușului sunt 27 de grade. Copilul nu e în camera bebelușului, dar cică acolo îl schimbăm și să fie cald. O să ziceți că sunt zgârcit, că… Cel mai frig se face în pivniță, unde se duce pisica. Am vorbit și cu pisica", a completat el.

Dani Oțil a început să facă economii și a adoptat noi soluții și pentru familie.

"Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat măsuri de precauție", a spus Dani Oțil, în direct la Neatza.

×
Subiecte în articol: dani otil