x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Daniel Osmanovici și Geanina Ilieș vor prezenta Observatorul de week-end

Daniel Osmanovici și Geanina Ilieș vor prezenta Observatorul de week-end

08 Noi 2013   •   11:33
Daniel Osmanovici și Geanina Ilieș vor prezenta Observatorul de week-end

Cel mai respectabil brand de stiri din România, Observatorul, aduce în casele telespectatorilor de 20 de ani cele mai importante informații ale momentului, interviuri în exluvisitate și campanii care au schimbat destine și legi nedrepte.

În fiecare week-end, Daniel Osmanovici prezintă publicului ANTENEI 1 cele mai noi informații, în cadrul edițiilor Observator de la ora 6.00, 13,00 și 16.00. De mâine, Daniel va imparti pupitrul știrilor cu una dintre cele mai frumoase și apreciate prezentatoare, Geanina Ilies .”Doi sunt întotdeauna mai buni decât unul. Am trecut prin multe experiențe în televiziune și se spune că a prezenta în cuplu este cea mai frumoasa dintre toate. Sâmbată voi avea ocazia să mă aflu printre norocoșii acestei meserii: voi avea lângă mine o parteneră de prezentate, pe Geanina, si impreuna vom aduce telespectatorilor ANTENEI 1 informatie de calitate din week-end”, spune Daniel. La rândul ei, Geanina mărturișește: “M-a bucurat nespus propunerea de a face echipă cu Daniel în cadrul Observatorului de week-end. Dar în același timp sunt conștientă de misiunea mea, aceea de a informa corect publicul în cel mai profesionist mod cu putință și de a face parte din cea mai puternică redacție de știri din Romania. Sunt sigură că voi face o echipă bună cu Daniel și că telespectatorii vor simti asta”.

Față cu anul trecut, în aceeași perioadă de timp (1 ianuarie- 14 octombrie), Observatorul ANTENEI 1 a avut creșteri semnificative de audiență pe toate intervalele orare. Cea mai speculoasă dintre ele fiind cea a pricipalului jurnal de stiri, Observator 19.00, care a înregistrat o creștere de 44% a audienței.
 

×