x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden David Bowie a cerut prin testament ca cenuşa sa să fie împrăştiată pe insula indoneziană Bali

David Bowie a cerut prin testament ca cenuşa sa să fie împrăştiată pe insula indoneziană Bali

30 Ian 2016   •   12:03
David Bowie a cerut prin testament ca cenuşa sa să fie împrăştiată pe insula indoneziană Bali

Regretatul cântăreţ britanic David Bowie a cerut prin testament ca cenuşa sa să fie împrăştiată pe insula indoneziană Bali, a scris vineri presa din Statele Unite, conform AFP.

Decedat la 10 ianuarie, la vârsta de 69 de ani, de cancer la ficat, David Bowie a dorit să respecte astfel ritualurile budiste, afirmă New York Post, care a citat un testament depus la un tribunal din Manhattan.

Familia legendei muzicii rock nu a dezvăluit niciuna dintre ultimele sale dorinţe, evocând o ceremonie privată.

David Bowie a petrecut o anumită perioadă la Bali şi în alte locuri din Indonezia. Într-un articol după moartea sa, Jakarta Post a publicat o fotografie a cântăreţului purtând un sarong (piesă vestimentară de forma unei fuste lungi, purtată atât de bărbaţi cât şi de femei), afirmând totodată că muzicianul a lansat versiunile în limba indoneziană a multor cântece ale sale.

New York Post susţine, de asemenea, că ar fi lăsat soţiei sale Iman aproape jumătate din averea sa, estimată la 100 de milioane de dolari, precum şi locuinţa lor situată în cartierul Soho din New York.

Tribunalul nu a fost disponibil vineri seara pentru a confirma conţinutul testamentului, scrie AFP.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: david bowie testament cenusa bali indonezia