x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De ce fug de verigheta?

De ce fug de verigheta?

29 Noi 2004   •   00:00

CONCLUZIE - Dan Negru nu vrea sa ajunga un burlac morocanos

Sunt cateva cupluri care traiesc, de ani buni, "in pacat". Le e frica de casatorie? Le e mai bine asa? Luati la intrebari, fiecare dintre ei a avut o explicatie.
SIMONA ECOVOIU

DORINTA. Dinu viseaza sa se casatoreasca cu Nicoleta la Las Vegas
Intr-o lume nebuna-nebuna, in care se inregistreaza mai multe divorturi decat casatorii, vedetele refuza sa-si mai puna pirostriile. Considera probabil ca un certificat de casatorie nu te tine "legat". Psihologii au ajuns la concluzia ca o vedeta necasatorita are cu mult mai multi fani decat una cu saiba pe deget. Asa ca…

AMANARE. Au trecut sapte ani de cand se cunosc si locuiesc impreuna, dar nici ca i-am auzit vorbind despre casatorie. Frumoasa pereche de indragostiti Nicoleta Luciu si Dinu Maxer se iubesc ca-n prima zi dar, dupa spusele lui, nici ca vor purta prea curand verigheta: "Pentru Nicoleta e mai bine sa nu se casatoreasca, mai ales acum, cand e pe val. De obicei, numarul fanilor scade dupa ce te casatoresti. Normal ca, intr-o buna zi, ne vom pregati si de nunta. Vreau ca petrecerea sa aiba loc la Las Vegas. In schimb, ea vrea o nunta ca-n povesti. Candva, Mihaela Radulescu m-a avertizat ca, daca n-o cer in casatorie pe Nicoleta, mi-o sufla altul. Ea crede ca un act tine femeia langa tine?".

NUNTA CU REPETITIE. Cat il priveste pe Dan Negru, cu el altfel sta treaba: "Sunt cu Codruta de patru ani, dar inca nu s-a pus problema casatoriei. O vom face si p-asta, ca doar nu vreau sa ajung la batranete un burlac morocanos! N-am indraznit sa cer pe nimeni de nevasta, de teama ca va accepta. Ma rog, era o gluma!". Nici solistul Aurel Moldoveanu nu s-a grabit sa-i ceara mana iubitei sale, Monica Ropota, dar la el e de inteles, fiindca a mai fost o data casatorit: "Ne stim de trei ani si ne iubim si acum la fel de mult. Ne-am luat un apartament, ne gospodarim singuri, suntem o familie. N-am discutat la modul serios despre casatorie". Si lista cuplurilor care locuiesc impreuna fara ca iubirea lor sa fie binecuvantata de preot continua: Cristina Rus (Blondy) si Calin (Desperado), Aurel Temisan si Monica Davidescu sau Catalin Arabu si Minodora. Arabu a cerut-o de nevasta pe Minodora in direct, la postul Acasa TV, basca i-a daruit in primavara un inel. Totusi, nunta nu a fost programata nici acum. Ca sa nu mai amintim de Andreea Banica si iubitul ei Lucian care si-au inaltat in Eforie Nord o vila de 100.000 de euro. Si nunta, ioc!

FARA INEL
Dan Bittman (foto) nu vrea sa-si legalizeze relatia cu Liliana dar, dupa cum se vede treaba, si-a dorit mostenitori care sa-i duca numele mai departe. Are doi baieti si probabil ca se gandeste si la o fetita. In acest caz, suntem curiosi sa aflam pentru cine o fi compus Bittman cantecul "Ti-am dat un inel?". Credem ca celebrul interpret Stefan Banica Jr. a fost atat de afectat dupa divortul de Mihaela Radulescu, incat nu mai vrea sa imbrace costumul de ginerica, desi Camelia i-a daruit un baietel de toata frumusetea, Radu Stefan. Cornel de la Stigma are si el o fetita cu Mirela Retegan. Se ocupa impreuna de viitorul micutei, dar nici ei nu ne-au invitat la nunta. Asa ca nu trebuie sa va mai plangeti ca nu ati fost cerute de nevasta, caci, dupa cum vedeti, se intampla si la case mai mari.
×
Subiecte în articol: antimonden