x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Decolteu cu buclcuc. Ce a păţit Beyonce pe covorul roşu al evenimentului TIDAL X: 1020 Concert

Decolteu cu buclcuc. Ce a păţit Beyonce pe covorul roşu al evenimentului TIDAL X: 1020 Concert

27 Oct 2015   •   22:30
Decolteu cu buclcuc. Ce a păţit Beyonce pe covorul roşu al evenimentului TIDAL X: 1020 Concert

Decolteul vertiginos afişat recent de vedeta muzicii R&B Beyoncé i-a jucat o festă asistentei sale. Tânăra a încercat să-i acopere sânii cântăreţei crezând că rochia îi va aluneca de pe umeri, însă diva a alungat-o cu o privire rece, relatează ziarul spaniol ABC.

Săptămâna trecută, la şedinţa foto prealabilă evenimentului TIDAL X: 1020 Concert, desfăşurat la Barclays Center din Brooklyn - un spectacol la care Beyoncé a participat alături de Jay Z şi de alţi artişti -, diva americană a venit îmbrăcată într-o creaţie vaporoasă a designerului Philipp Plein de culoare grena.

În timp ce păşea cu pas grăbit pe covorul roşu şi flashurile camerelor începeau să strălucească, o asistentă a apărut grăbită în faţa lui Beyoncé pentru a-i aranja decolteul. Tânăra a crezut că rochia era pe punctul să-i alunece de pe umeri.

Fără să renunţe la zâmbetul larg afişat, Beyoncé a fulgerat-o cu privirea pe asistentă cerându-i să se retragă din calea reporterilor care o strigau "regină, regină". "Gata", i-a spus ea tinerei, care cu faţa panicată a lăsat-o în pace pe divă cu rochia pe jumătate aranjată.

Între timp, regina pop-ului a continuat să afişeze un zâmbet larg, dar sub o privire de gheaţă. Scena a fost înregistrată cu un telefon mobil şi postată pe Twitter de o persoană care se afla în spatele primului rând de fotografi.

Dincolo de gafa făcută de asistenta ei şi de reacţia implacabilă a şefei sale, un lucru este clar: nimeni nu se atinge de decolteul lui Beyoncé, conchide ziarul spaniol.

×
Subiecte în articol: beyonce decolteul cantaretei beyonce