x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Descoperă atmosfera de vacanță, fără să evadezi din oraș

Descoperă atmosfera de vacanță, fără să evadezi din oraș

de Oana Portase    |    07 Aug 2015   •   10:38
Descoperă atmosfera de vacanță, fără să evadezi din oraș

Pub cu idei de relaxare și PlayStation
Poate că în weekend-ul ăsta nu ajungi la mare, iar până la concediu mai ai de așteptat, dar să intri în atmosfera de vacanță. Journey Pub din Pia-ța Romană, din Capitală, te ajută să faci acest lucru cu mâncăruri din toate colțurile lumii, cu un decor compact și cald și cu... jocuri. Baloanele cu aer cald realizate din abajururi de hârtie accentuează ideea de vacanță, iar pereții sunt îm-pânziți de vederi, poze și hărți. Bineînțeles, meniul vine întot¬deauna într-un geamantan. Iar dacă vrei să stai pe terasă, poți să lenevești într-un ha-mac. Journey Pub este locul ideal și pentru jocuri. Poți juca table, cărți, diverse board¬games, puzzle-uri și ai chiar o cameră cu PlayStation. Crea¬tivii au la dispoziție accesorii pentru pictură, origami, mo-delaj sau sculptură pe care le poți folosi liniștit.

Prețuri la Journey Pub
l Mic dejun 20-32 de lei l Aperitive 15-30 de lei l Supe 15-22 de lei l Salate 20-26 de lei l Fel principal 20-38 de lei l Garnituri 8-15 lei l Desert 15-18 lei l Cafea 8-18 lei l Răcoritoate 8-20 de lei

Vii la o cafea și pleci cu o pisică
Și totuși mai durează puțin până pleci în concediu, așa că îți propunem alt loc inedit din București unde să te relaxezi până la vacanță. În inima Capitalei, s-a deschis o cafenea dedicată în special iubitorilor de animale: Miau Cafe. Aici întâlnești o atmosferă boemă și, bineînțeles, multe pisici leneșe sau jucăușe, după caz. Dacă vrei să adopți o pisică și nu știi de unde, Miau Cafe este locul perfect. Iar în timp ce îți bei cafeaua sau ceaiul, ai ocazia să te îm-prietenești cu feli¬nele găzduite de patronii cafenelei. Pisicile sunt luate de pe străzi, spă-late, vaccinate și deparazitate.

Ce găsim la Miau Cafe
l Mâncare vege-tariană
l Ceaiuri, cafele
l Smoothie-uri
l Pisici de adoptat

Decor de poveste și ceaiuri gustoase

Fitoceainăria SanThe din Centrul Vechi este un loc special prin decor, dar și prin poveste. Este prima structură de economie socială a munici¬palității, proiect cofinanțat cu fonduri europene, unde lucrează persoane defavori¬zate. Astfel, persoanele apar¬ținând grupurilor expuse la risc de marginalizare socială au fost calificate și li s-a oferit un loc de muncă stabil. În Fitoceainăria SanThe se des-fășoară periodic sesiuni de consultanță pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. La SanThe, animalele de companie au parte și ele de un tratament special.

Ce găsim la SanThe
l Ceai l Cafea l Produse de patiserie l Supă l Salate
l Sucuri
l Nu se fumează
l Animalele de com-panie sunt binevenite
 

×