x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Despartiri - Formatii cu scandal

Despartiri - Formatii cu scandal

17 Ian 2005   •   00:00

De ce se destrama trupele romanesti taman atunci cand ajung sa inregistreze cel mai mare succes? Cantaretii sunt tineri ori foarte tineri si cred ca, daca au scos un album si-un videoclip, au ajuns deja vedete. Orgoliile devin prea mari si dau pe dinafara.

Click pentru a mari imaginea
SCURTCIRCUIT. Au disparut complet din peisajul muzicii autohtone trupe ca No comment, Genius, Angels, De luxe, Gaz pe foc, Giglio, No name, Milennium, precum si formatiile cu nume de tigari si cafea - Lucky si Capuccino. In general, au plecat din grup liderii, care si-au inceput o cariera solo. Iata doar cateva exemple: Dana Nalbaru, fosta HI-Q, Delia Matache, ex-N&D, Pepe fost Latin Express, actualmente latino lover.

Click pentru a mari imaginea

FUGA-I SANATOASA. Julia si Claudia s-au certat la cutite cu Andreea Banica. Din Exotic si Sing Sing BB a luat fiinta Blondy (foto), care e si ea in pragul divortului. Din A.S.I.A. originala mai exista un singur "I", adica Irina. Cele trei "Candy" canta solo. La fel intentioneaza fostele explozive TNT. Dinu Maxer a ramas fara… Axxa, Mihai Traistariu fara Valahia, iar Lucian Viziru fara Gaz pe foc. Helciug a lasat Parlamentul fara vocalist si a plecat la Spitalul de Urgenta, dupa care si-a facut Nod. Vali Craciunescu a fugit din Spital. La destramarea Andre, Sandel Balan a incercat s-o inlocuiasca pe Andreea Antonescu cu Alina Sorescu. Insa formula n-a functionat. Iar acum, unde dai si unde crapa: s-au certat cei din O-zone (foto) si s-a destramat Stigma. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden