x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Detectorul de purici - 1 iulie 2004

Detectorul de purici - 1 iulie 2004

01 Iul 2004   •   00:00
Musculitele lui Fintescu. Se pare ca matinalilor de la Prima TV nu le prieste trezitul cu noaptea-n cap. Asa se face ca, intre doua stiri, mai dau si cate-o duma. Spre exemplu, Dan Fintescu afirma ca nu-si poate spune textele pe post din cauza ca-l supara niste muste. Apoi a rectificat: niste musculite. Din studio, Adriana Maris si Adrian Bucur i-au ridicat mingea la fileu: "Musculitele trag la miere", i-au zis cei doi. "Da, dar mai trag si la... altceva", l-a luat gura pe dinainte pe Fintescu." "Tu ai zis-o, noi incercam doar sa fim draguti", a venit replica din platou. Fiecare pasare pe limba ei piere.

Distractie la Bac. Aflate in febra examenelor de Bac, vedetele de clasa a XII-a s-au trezit cu reporterii posturilor tv pe cap. Ori ca se considera prea bine pregatita, ori ca a facut-o doar pentru impresia artistica, Giulia ex-Candy a spus pe sticla ca ea s-a distrat la proba de limba romana. Si asta in timp ce mama ei a fost la un pas de a face ulcer din cauza emotiilor.

Masinuta merge struna. Publicitatea este sufletul comertului, iar reclamele sunt principala sursa de venit a televiziunilor comerciale. Totusi, ele sunt plasate cu atata "indemanare", incat ii enerveaza pe telespectatori mai mult decat prin simpla lor prezenta. Zilele trecute insa inspiratia i-a parasit de tot pe protevisti, care au facut un gest cinic, daca nu de-a dreptul sadic, in timpul filmului "Virus mortal". Dupa o scena in care fiul personajului principal se rastoarna cu masina, iar parintii adolescentului incearca sa-si scoata odrasla dintre fiarele contorsionate - asta ca sa nu mai pomenim de ciocnirile in lant petrecute in aceeasi secventa - , ce le da prin cap celor responsabili cu "butoanele"? Sa bage o reclama. Asta n-ar fi nimic, daca clipul respectiv nu s-ar fi incheiat cu versurile: "Masinuta merge struna/Am asigurare buna". (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden