x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Draga şi Jean, de 55 de ani pe scenă

Draga şi Jean, de 55 de ani pe scenă

de Dana Cobuz    |    28 Mar 2010   •   00:00
Draga şi Jean, de 55 de ani pe scenă

Ar fi fost frumos să le contorizăm anii de actorie în hohote de râs. Sau în numărul de "palme" ( a se citi aplauze) pe care le-au primit. Din păcate, etaloanele după care sunt măsurate performanţele actorilor sunt mult mai seci: număr de roluri, ani de carieră, număr de reprezentaţii sau sta­giuni, câte cronici pozitive sau negative au avut în presa de specialitate. Ce reţine din toate aceste cifre seci simplul spectator de teatru sau film? Nimic! Important pentru el e ca Actorul să pună scena înaintea propriei vieţi. Aşa au făcut şi fac dragii noştri Draga Olteanu Matei şi Jean Constantin, pe care breasla artistică îi celebrează joi, 22 aprilie, de la 19:30, într-un spectacol extraordinar la Sala Palatului.

Pentru că este greu să aduni într-o singură ştire anii în care ne-au bucurat şi ne-au încântat prin prezenţa lor, pentru că este şi mai greu să le răsplăteşti dragostea cu care şi-au făcut meseria, dar şi pentru că nu există emoţie mai mare pentru un artist decât să primească aplauze privindu-şi spectatorii în ochi, vă invităm să mergeţi să-i vedeţi pe Jean Constantin şi Draga Olteanu Matei în spectacolul "Frumosu' de la Marea Neagră" de la Sala Palatului. În 2010, cei doi actori celebrează 55 de ani de teatru şi film, nu-i deloc puţin, nu?

La un asemenea moment aniversar, colegii de scenă vor da o mână de ajutor pentru desăvârşirea unui regal de muzică şi divertisment. Alături de Draga şi Jean, pe scena Sălii Palatului vor păşi Gabriel Dorobanţu, Anastasia Lazariuc, Cătălin Crişan, Anca Ţurcaşiu, Adrian Enache, Oana Sârbu, Aurelian Temişan, Anne's, Alesis, Ciro de Luca, Daniel Iordăchioaie, Ioana şi Ion Dichiseanu, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Oltiţa Chirilă, Axinte, Irina Loghin, Maria Cârneci, Ionuţ Dolănescu, Mariana Ionescu, Ionela Prodan, Petrică Mâţu Stoian, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Steliana Sima, Gelu Voicu, Veta Biriş, Mariana Anghel, Elisabeta Turcu, Ştefania Rareş, Alexandru Jidveanu. Spectacolul va fi prezentat de Mihaela Tatu şi Octavian Ursulescu. Ca la orice aniversare, nu lipseşte şampania: la intrarea în sală, sărbătoriţii vor ciocni un pahar cu spectatorii. Biletele, cu preţul cuprins între 50 şi 120 de lei, au fost puse în vânzare la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul Naţional şi în reţelele de specialitate.

×
Subiecte în articol: antimonden