x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dragoş Bucur revine

Dragoş Bucur revine

31 Aug 2007   •   00:00

Pentru că pe platourile de filmare a intălnit-o pe Dana Nălbaru, de care s-a indrăgostit. Şi aşa, Dragoş a umblat… după ea, pănă cănd s-au căsătorit. Acum sunt impreună, fericiţii părinţi ai Sofiei. Asta, in plan personal.

Azi are loc premiera filmului "După ea". Un titlu premonitoriu pentru el

Pentru că pe platourile de filmare a intălnit-o pe Dana Nălbaru, de care s-a indrăgostit. Şi aşa, Dragoş a umblat… după ea, pănă cănd s-au căsătorit. Acum sunt impreună, fericiţii părinţi ai Sofiei. Asta, in plan personal. Dar, o dată cu exercitarea profesiilor de mămică şi de tătic, cei doi s-au găndit să lanseze un DVD adresat proaspeţilor părinţi. "In afară de lansarea DVD-ului, incep filmările la un lungmetraj cu Radu Munteanu şi redeschid barul Frame. Profesional, anul abia incepe! Mai e pănă la 31 decembrie. Dar dacă ar fi să definesc cumva intervalul de timp inceput o dată cu naşterea Sofiei, aş spune că sunt, evident, in perioada de tătic!", spune Dragoş.

JOC DE-A VIAŢA. Despre perioada turnării filmului, Dragoş are amintiri dintre cele mai diverse: "Filmările au fost solicitante, un tur de forţă fizic şi psihic. Ştefan este unul dintre personajele cele mai diferite de mine din căte am intălnit, aşa că necesită un autocontrol continuu. Nu mai eram băiatul şmecheraş, pe care imi e atăt de uşor să il joc. Cu Cristina Ionescu m-am inţeles foarte bine. Cred că este un regizor care ştie să işi urmărească intenţiile lucrănd cu actorul şi colaborănd cu el, ceea ce este un lucru foarte bun. Experienţa jocului alături de soţia mea s-a transformat intr-un joc de o viaţă".

INTĂLNIRI. Deşi n-are ascendenţe culturale in familie, Dragoş parcă s-a născut actor. Mama, care, impreună cu tatăl, sunt cei mai atenţi critici ai lui, i-a reamintit de spectacolul "Hamlet", de la Bulandra, in regia lui Alexandru Tocilescu. "Asta a fost prima mea intălnire cu teatrul, Hamlet-ul cu domnul Caramitru in rolul principal. Cred că adevărata mea intălnire cu teatrul, prin intermediul domnului Cătălin Naum a insemnat in primul rănd evitarea unei cariere in finanţe-contabilitate, ori ăsta e un mare noroc (să nu se supere colegii mei din liceu, dar nu mă vad făcănd asta)". Vorbind despre intălniri, Dragoş Bucur spune că aceste intersectări cu destinele altor artişti au fost fundamentale: "Toată cariera mea s-a construit pe intălniri: Naum, Albulescu, Puiu, Lungeanu, Fieroiu, Munteanu, Porumboiu, Popescu… Oameni care mi-au marcat cariera din punct de vedere artistic, pe urmă au fost oameni din televiziune cu care am lucrat foarte bine, ca Oagana, Mona Segal, Andrei Boncea, Oprea şi colegi de actorie ca Papi sau Vasluianu. Sunt rezultatul intalnirilor pe care le-am avut in carieră şi cred că aşa e normal".

×
Subiecte în articol: dragoş noul val