x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DRAMA prin care trece Rona Hartner: "Mi s-a făcut rău, am ajuns la perfuzie"

DRAMA prin care trece Rona Hartner: "Mi s-a făcut rău, am ajuns la perfuzie"

18 Mai 2016   •   18:30
DRAMA prin care trece Rona Hartner: "Mi s-a făcut rău, am ajuns la perfuzie"
Sursa foto: libertatea.ro

Viața Ronei Hartner a luat o turnură aparte de când tatăl ei a fost diagnosticat cu o boală incurabilă: cancer! Actrița face tot posibilul ca părintele ei să se simtă confortabil într-un centru de îngrijiri paliative.

Ori de câte ori tatăl ei se confruntă cu neplăceri cauzate de starea de sănătate, actrița suferă cumplit. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când a ajuns cu el la spital.

“Tatăl meu se simte mai bine, a avut săptămâna asta o intervenție, am ajuns cu el la Urgență – Floreasca, la domnul doctor Cezar Pavelescu, căruia vreau să îi mulțumesc. Am ajuns și eu la o perfuzie, Mi s-a făcut un pic ră , pentru că acum dacă văd spitale, mi se face imediat rău, recunosc! Cred că sunt foarte sensibilizată în momentul de față de chestia asta”, a declarat, în exclusivitate pentru Libertatea, Rona Hartner.

“Tata are de două luni de zile un tub de drenă în plămân, pentru că are foarte multă apă la plămâni, și cineva executase o operație greșită și ne-am dat seama după 10 zile (...) La această boală, metastază la plămâni, i se dădea o lună, iar noi suntem de două luni jumătate vii datorită domnului doctor, iar tata mai are mult de trăit!”, a mai spus Rona Hartner, pentru sursa citată.

×
Subiecte în articol: rona hartner perfuzie spital