x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Duete "contra naturii"

Duete "contra naturii"

06 Iul 2004   •   00:00
Duete "contra naturii"

Exista cupluri ciudate si in viata, dar si pe scena. Iar lumea show-biz-ului s-a umplut de astfel de combinatii, care mai de care mai ciudate. Unii au succes, pe cand altii se potrivesc ca nuca-n perete.

CATALINA IANCU

Dupa modelul Freddie Mercury si Montserrat Caballe, care a facut furori cu melodia "Barcelona", devenita imnul Olimpiadei din 1992, a aparut la noi cuplul Cristi Minculescu si Felicia Filip. Ai nostri au abordat cam acelasi stil, combinatia dintre muzica rock si vocea de soprana prinzand foarte bine la public. Mai ales ca nici formatia care i-a propus aceasta colaborare divei n-a fost una de mana a doua, ci legenda vie a rock-ului romanesc: Iris.

PEPE SI PEPITA. De cand sintetizatoarele nu-i mai contorsioneaza glasul, Miki a aratat ca intr-adevar canta bine. Desi a castigat, la un moment dat, premiul pentru "Cea mai buna voce feminina din Romania", n-a prea convins in perioada respectiva. In ultima vreme insa, a inceput sa cante cu vocea ei, cum s-ar spune. Se pare ca si-a gasit partenerul de scena cel mai nimerit in persoana lui Pepe, impreuna cu care, la ultima editie a "Premiilor MTV" a interpretat melodia "Fara tine". Fara prea mult acompaniament orchestral, cei doi au demonstrat ca se descurca si live. Dupa acesta aparitie inedita au fost declarati "Duetul anului".

La categoria "Asa nu" se inscriu Liviu Guta si Daniela Gyorfi. Si asta deoarece era sigur ca Guta are succes in randul iubitorilor de manele. Pe cand in duet cu Gyorfi… Cel mai acid comentariu pe aceasta tema l-a facut Daniel Buzdugan, la Radio 21: "Daniela Gyorfi o sa contamineze manelele. Si sa vezi ce-o s-o mai alerge Liviu Pustiu’, Romeo Fantastic, Sorin Salam si Adrian Minune cu sabiile ninja sa-i taie silicoanele!".

ESECURI SI REUSITE. Chiar daca au in comun admiratorii de varsta a treia, Fuego si Marina Voica s-au potrivit, pe scena ca nuca-n perete. Paul Surugiu n-avea pe-atunci nici 25 de ani, iar Marina Voica... trecuse de mult de prima tinerete, ba chiar si de-a doua. Iar cantecul de dragoste parea total rupt din context. Fuego a fost tare dezamagit ca aceasta colaborare a dat gres.

O noua solista a aparut, de curand, in peisajul autohton al muzicii: Corina. Si s-a infipt la posturile de radio si tv cu melodia "Nimeni nu ne poate desparti". Alaturi de Pasha Man si purtand marca Marius Moga, refrenul lor "Nimeni nu ne poate desparti acum / Doar tu poti sa intelegi ce simt, ce spun. / Am in suflet zi de zi / Chipul tau oriunde-as fi / Nimeni nu ne poate desparti acum" a ajuns direct in topuri.

Desi n-are prea multe interventii in melodia "Vreau sarutarea ta", in afara catorva "yeah", "come on", "yes, yes", Tiger One i-a ridicat destul de mult cota Andrei. Anul acesta, cei doi au primit premiul pentru "Cel mai bun videoclip" (realizat de Petre Nastase) la "MTV Romanian Music Awards". In acest clip, Andra isi cam arata nurii, dar important este ca si-a scos in evidenta, pe langa imagine, si calitatile vocale.
×
Subiecte în articol: antimonden