x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dupa munca si rasplata! - Unii canta pe bani, iar altii pe gaste

Dupa munca si rasplata! - Unii canta pe bani, iar altii pe gaste

de Simona Ecovoiu    |    07 Mai 2006   •   00:00
Dupa munca si rasplata! - Unii canta pe bani, iar altii pe gaste

Se intampla adesea ca artistii sa presteze nu numai pe bani, ci si pe oratanii, lemne sau, mai grav, pe nimic....

Marcel Pavel este de parere ca, daca esti vedeta cu adevarat, e imposibil sa nu-ti incasezi onorariul: "Cand esti pe val esti respectat. Eu n-am trecut prin astfel de situatii penibile, desi am auzit ca multi colegi de breasla s-au intors acasa cu porci si gaste in loc de bani. Conteaza si cu cine te bagi, trebuie sa te interesezi daca respectivul organizator de spectacole are credibilitate". Daniela Gyorfi adauga: "La mine vorba e vorba. Cant doar pe bani. De multe ori, cer jumatate din suma inainte de spectacol".

SMECHERA. Daniela Gyorfy canta doar pe bani grei

S-A FRIPT! Jean Paler are insa amintiri de neuitat, din pacate, in sensul rau: "M-a chemat un nenorocit la o nunta din Sibiu. M-a omenit gazda, ce-i drept, m-a pus la masa, fara sa stiu insa ca doar cu atat aveam sa ma aleg. Da, chiar asa. Cand a fost sa plec si sa-mi cer banutii, s-a facut ca acela care ma chemase sa se imbete crita. Abia am reusit sa scot de la el doua milioane de lei, adica banii de drum. N-am mai insistat pentru diferenta, deoarece am fost amenintat ca voi fi scos din batatura in pumni". Insa, alta data, a fost chemat tot la o nunta, doar pentru simpla-i prezenta: "Unul cu bani, un fan de-al meu, mi-a dat 10 milioane de lei doar pentru a sta la masa cu insurateii. Eu imi carasem si toalele de show, insa nu m-a lasat sa fac nimic. A fost bucuria lor!".

In ceea ce-l priveste pe Aurel Moldoveanu, solistul a fost retribuit la Bacau, in urma cu o luna, in lemne: "Pentru ca organizatorii nu aveau bani, m-am trezit cu un camion de lemne drept rasplata. Cum eu nu construiesc vile, un amic s-a oferit sa-mi cumpere cei trei me-tri cubi de lem-ne". Iar la un alt chef, pentru ca ginerica nu-si scosese banii pe meniu, mi-a inlesnit o intal-nire in particular cu domni-soara de onoare, o moldoveanca uratica. M-am lipsit de tot".

DUO FORMIDABIL! Andreea Balan si Andreea Antonescu si-au zis ca n-ar fi rau sa se razbune, pe cand activau sub titulatura ANDR..., pe cel care, candva, le trasese clapa: "Acel domn ne fripsese cu 1.500 de dolari la o cantare din Husi. A uitat probabil ca ne era dator, ca altfel nu ne explicam cum de ne-a mai invitat inca o data. I-am zis ca mergem, ne-a trecut pe afis, iar noi nici ca ne-am sinchisit sa plecam de acasa. Spectacolul se tinea pe un stadion de fotbal, iar spectatorii au fost atat de revoltati din cauza absentei noastre, incat l-au luat pe organizator la bataie".
×
Subiecte în articol: antimonden bani