x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dwayne Johnson şi-a salvat câinele de la înec

Dwayne Johnson şi-a salvat câinele de la înec

08 Sep 2015   •   17:46
Dwayne Johnson şi-a salvat câinele de la înec

Actorul american Dwayne Johnson s-a descurcat de minune în rolul de "erou de ocazie", în afara platoului de filmare, salvându-şi unul dintre cei doi câini de la înec, scrie UPI.com.

Imediat după ce au fost aduşi acasă la proprietatea din Miami a starului din pelicula 'San Andreas', cei doi căţeluşi din rasa bulldog francez, Hobbs şi Brutus, au fugit spre piscină şi au sărit în apă. Hobbs a reacţionat prompt şi a început să înoate, însă Brutus s-a scufundat ca "o cărămidă", a scris actorul american pe contul său de Instagram.

'Am sprintat imediat şi am sărit în piscină îmbrăcat, m-am scufundat şi mi-am salvat cărămida ... adică pe Brutus, şi l-am adus la marginea piscinei. Era un pic speriat ... după câteva secunde a vomat apa pe care o înghiţise şi s-a uitat la mine de parcă ar fi spus: 'Slavă Domnului că nu trebuie să-mi faci respiraţie gură la gură'. Apoi a fugit să se joace cu fratele său', a postat actorul pe Instagram.

Dwayne Johnson va juca într-o nouă ecranizare după serialul din anii '90 'Baywatch' şi în 'Jungle Cruise', producţie a studiourilor Disney, adaptarea poveştii de aventuri din parcul tematic cu acelaşi nume.

×