x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Elon Musk se pregătește pentru posibila luptă în cușcă cu Mark Zuckerberg

Elon Musk se pregătește pentru posibila luptă în cușcă cu Mark Zuckerberg

de Redacția Jurnalul    |    25 Iun 2023   •   23:45
Elon Musk se pregătește pentru posibila luptă în cușcă cu Mark Zuckerberg
Sursa foto: Hepta

Elon Musk, fondatorul Twitter, declară că va începe antrenamentele dacă lupta în cușcă, pe care a provocat-o împotriva colegului său miliardar, Mark Zuckerberg, va deveni realitate.

Musk a postat pe Twitter dorința de a se lupta în cușcă cu Zuckerberg, CEO al companiei Meta, compania mamă a Facebook, care are experiență în jiu-jitsu.

Elon Musk a menționat că momentan nu s-a apucat de antrenamente, dar este deschis să participe la această luptă, dacă se va organiza, relatează Reuters.

Discuția a avut loc pe Twitter între Musk și Ashlee Vance, autoarea unei cărți despre Elon Musk și cursa spațială.

Musk a afirmat că meciul ar putea să se întâmple cu adevărat și a adăugat că totul s-ar putea să nu decurgă bine pentru el dacă Zuckerberg ia în serios acest meci.

Musk a mai spus că investițiile SpaceX în racheta Starship, al cărei zbor de debut a explodat deasupra Golfului Mexic în aprilie, ridicând întrebări cu privire la impactul asupra mediului, s-ar putea apropia de 3 miliarde de dolari în acest an.

Musk a spus că SpaceX lucrează la îmbunătățiri pentru Starship.

CNBC susținea că vizualizarea meciului ar costa 100 de dolari, dar ar aduce încasări de peste 1 miliard de dolari. Preşedintele UFC, Dana White, declara joi, pentru TMZ Sports, că cea mai mare plată per - vizionare din istorie a fost meciul Conor McGregor-Floyd Mayweather din 2017, care a adus încasări de peste 600 de milioane de dolari.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×