x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Enache estival - A dat-o pe house si raeggaeton

Enache estival - A dat-o pe house si raeggaeton

de Dana Cobuz    |    15 Iul 2006   •   00:00
Enache estival - A dat-o pe house si raeggaeton

Adrian Enache s-a obisnuit sa-si petreaca verile pe Litoral. Un pic de plaja, un pic de fotbal pe nisip, cate o cantare. Anul acesta s-a schimbat calimera.

Chiar daca s-a legat prin contract de Litoral si anul acesta, Adrian Enache are o vara mai agitata decat de obicei. Saptamana aceasta s-a intors in Bucuresti, pentru ca a fost convocat la repetitiile pentru un spectacol nou la Teatrul Constantin Tanase.

PREGATIRI. De la data de 20 iulie incepe un turneu pe Litoral alaturi de Florin Piersic si Maia Morgenstern, dar pana atunci ar cam trebui sa termine lucrul la noul sau album. De ce atata graba? "Papa Jr., care mi-a compus mai multe melodii, se grabeste sa plece in Canada. A dat niste probe acolo si se pare ca a gasit un job la Edmonton, la studioul lui Rod Stewart. Sunt tare mandru de asta, cu atat mai mult cu cat am lucrat cu el, dar sunt nevoit sa ma grabesc un pic, sa terminam albumul. Dupa aceea merg la Roton sa discutam cum facem mai departe. Cu sound-ul asta nou, cu influente house si raeggaeton si cu talentul de la mama natura sper sa am succesul pe care l-am avut si cu «O singura noapte»", ne-a spus Enache.

×
Subiecte în articol: antimonden