x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Euroscandal - Marija Serifovic amorezată de rusoaica Temnikova!?

Euroscandal - Marija Serifovic amorezată de rusoaica Temnikova!?

de Corina Andriuta    |    15 Mai 2007   •   00:00
Euroscandal  -  Marija Serifovic amorezată de rusoaica Temnikova!?
Sursa foto: ANDREJ ISAKOVIC/

Nici nu s-a terminat bine gala Eurovision că scandalurile au inceput să curgă. Elena Temnikova, componenta trupei Serebro, o acuză pe Marija Seifovic, căştigătoarea concursului Eurovision, de hartuire sexuala, citează topnews.ru.


Nici nu s-a terminat bine gala Eurovision că scandalurile au inceput să curgă. Elena Temnikova, componenta trupei Serebro, o acuză pe Marija Serifovic, căştigătoarea concursului Eurovision, de hartuire sexuala, citează topnews.ru.

ŞOCATE. Marina Lizorkina, ocupanta locului trei cu trupa Serebro, in cadrul Eurovision, se arată şocată de evenimentele prin care a trecut in timpul finalei de la Helsinky. Totul a inceput in momentul in care i-au fost furaţi pantofii. "Nici prin cap nu mi-a trecut că cineva avea nevoie de pantofii mei. Eram pur şi simplu şocată", spune căntăreaţa. Apoi, garderoba solistei Elena Temnikova a fost violată de persoane necunoscute. " Nici fetele nu au observat la inceput că cineva intrase in garderoba noastră. Insă ne-am dat seama că cineva are un dinte impotriva trupei in momentul in care am observat că pereţii erau murdari de cerneală, iar pe scaune era pus clei pentru lemn. Am apucat să mă aşez pe scaun. Abia apoi mi-am dat seama şi a trebuit să ies pe scenă cu rochia murdară. Acesta este un act de vandalism pe care eu nu-l inţeleg", a povestit vedeta. Max Fadeev, impresarul trupei, consideră totul "un vandanism care nu-şi are locul la astfel de evenimente". Totul culminează cu acuzele pe care Temnikova le aduce căştigătoarei competiţiei, Marija Serifovic. Aceasta este acuză de hărţuire sexuală: " Tot timpul mi-a făcut avansuri sexuale. Eram şocată de comportamentul ei şi nu imi rămănea decăt să-i spun: fuck you!" - a tunat rusoaica. Ea a fost completată de Fadeev care a conchis intr-un mod sarcastic: „Sincer vorbind, la inceput nici nu am inţeles dacă ea este femeie sau bărbat!"

×
Subiecte în articol: antimonden