x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Festival - Show Botezatu la Summer Fashion 2006

Festival - Show Botezatu la Summer Fashion 2006

de Catalina Iancu    |    31 Iul 2006   •   00:00

In week-end-ul trecut a avut loc la Mamaia Summer Fashion Festival 2006, eveniment organizat de Fashion TV - Paris si ANAM - Romania.

MODEL. Creatiile lui Catalin Botezatu au lasat si de aceasta data o impresie excelenta
In week-end-ul trecut a avut loc la Mamaia Summer Fashion Festival 2006, eveniment organizat de Fashion TV - Paris si ANAM - Romania.

S-au prezentat 20 de colectii apartinand atat creatorilor autohtoni cat si unor branduri internationale, iar amfitrionii celor trei seri au fost topmodelul Claudia Neghina si designerul Catalin Botezatu. Ca si anul trecut, Bote a fost omul-orchestra: a prezentat doua noi colectii si si-a ajutat colegii de breasla punandu-le la dispozitie muzica de prezentare si realizand regia fiecarei defilari in parte. Cele doua colectii realizate de Catalin Botezatu i-au lasat cu gura cascata pe cei aproximativ 500 de spectatori prezenti la Summer Fashion. Astfel, colectia de baieti CB prezentata in deschidere a adus pe podium un show cu influente arabe: imbracati in lenjerie intima accesorizata cu cristale Swarovski, manechinii au purtat pe cap voaluri in stilul printilor arabi si au folosit pe post de accesorii sabii si pumnale. Special pentru acest show a urcat pe podium in calitate de dansator - manechin si americanul Andre Mc Nichol, cel care a realizat dansuri si coregrafii pentru staruri precum Madonna, Christina Aguillera sau Ricky Martin. Cea de-a doua seara a fost deschisa tot de o prezentare marca Botezatu, designerul prezentandu-si pe podiumul de la Mamaia cea mai noua colectie haute couture, avand drept tema gothic-rock-ul.

SORANA, MIREASA. Rita Muresan a prezentat o colectie de costume de baie, iar Laura Olteanu a realizat o colectie comuna cu Mihai Albu. La Summer Fashion Festival a mai participat BSB din Grecia, care a prezentat tinute pret-a-porter destinate femeilor independente. Belt Art a etalat posete si curele din piele de reptile, Heliorop a prezentat o viziune aparte asupra femeii moderne, Sover a prezentat cele mai noi modele de ochelari de soare, iar creatoarele de la Donna Nobile au ales-o pe Sorana (ASIA) mireasa colectiei.

×
Subiecte în articol: antimonden