x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fuego - Şi-a găsit naşul

Fuego - Şi-a găsit naşul

de Catalina Iancu    |    07 Iun 2007   •   00:00
Fuego - Şi-a găsit naşul

Ana lui Fuego se pregăteşte de nuntă. Insă petrecerea va avea loc tocmai la anul, deoarece artistul este ocupat cu spectacolele. Şi are toate şansele să devină mai intăi tată şi apoi mire, fiindcă prietena lui este insărcinată.

Paul Surugiu n-avea incă gănd de insurătoare, dar işi găsise naşul! Mai bine-zis naşa, in persoana Irinei Loghin. "Am discutat acest aspect cu mult timp in urmă şi i-am spus doamnei Irina Loghin că, dacă mă voi insura, mi-ar plăcea ca dumneaei să fie naşa. Va trebui să reluăm discuţia, dar nu cred că va fi vreo problemă, fiindcă ştiu că ţine foarte mult la noi. Vom avea două perechi de naşi, cea de a doua fiind din familie sau dintre prietenii noştri". Aşadar, distinsa interpretă va trece de la postura de "mama de scenă" a lui Fuego, la cea de "părinte spiritual". Fuego şi Ana ii vor la nunta lor pe Gheorghe Turda, Irina Login şi Mioara Velicu, dar şi mulţi colegi de breaslă pe care ii apreciază, printre aceştia fiind Nico sau Andra. Lucru mai puţin obişnuit, dar va cănta şi ginerică insuşi. "Ne dorim o nuntă restrănsă, nu o petrecere cu mare fast. Nu ne place atmosfera de nuntă, unde toată lumea stă la masă. Putem să măncăm şi acasă. Ne dorim ca invitaţii să se distreze şi să se simtă foarte bine".

CĂSUŢA NOASTRĂ. "Aproape că locuim in maşină, atătea drumuri facem prin ţară", mai spune artistul. Aşadar, cum arată casa visurilor lor? Va fi una care să se invărtă după soare? "In nici un caz. Nu suntem genul de persoane extravagante care să facă ceva doar să se uite lumea. Ne dorim o casă mică, de 150 de metri pătraţi, dar in care să-ţi fie drag să stai. Mi-ar plăcea să fie la Piteşti, oraşul care m-a «adoptat». Am buletin de Piteşti şi sunt angajat cu carte de muncă, de cinci ani, la Teatrul «Alexandru Davila». Aşa că mi-ar plăcea să ne stabilim acolo", a mai precizat interpretul.

×
Subiecte în articol: antimonden