x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden George Michael la Revelion - 300.000 dolari de cantec!

George Michael la Revelion - 300.000 dolari de cantec!

de Corina Andriuta    |    04 Ian 2007   •   00:00
George Michael la Revelion  -  300.000 dolari de cantec!

Timp de o ora, starul muzicii pop George Michael a cantat la petrecerea de Revelion pentru oaspetii miliardarului rus Vladimir Potanin. Pentru prestatia sa a primit un cec in valoare de 1,5 lire sterline (3 milioane de dolari). Conform www. factnews.ru si The Independent, suma reprezinta un record pentru banii incasati de vedete de Sarbatori.

Purtatorul de cuvant al solistului a confirmat ieri ca George Michael a cantat pentru 300 de oaspeti la un chef privat, organizat de Revelion, intr-o vila situata la 30 km de Moscova. Din relatarile The Independent, la acest concert, cantaretul a interpretat 13 piese. La Moscova, George Michael a venit cu un avion privat impreuna cu partenerul sau Kenny Gross. A iesit pe scena la trei noaptea, iar la ora patru si-a incheiat repertoriul. Astfel, pentru fiecare piesa, starul pop a primit peste 250.000 de dolari. In aceste conditii, George Michael a fost cel mai bine platit interpret care a concertat live in ultima zi a anului 2006! Piesele pe care le-a cantat in capitala Rusiei au facut parte din repertoriul turneului denumit generic "25 live"!

SLABICIUNE. George Michael a venit in Rusia la invitatia lui Vladimir Potanin. Acesta este considerat a fi intre primii 10 rusi milionari, avand o avere estimata la circa 6,4 miliarde de dolari. Conform www.factnews.ru, Potanin l-a contactat direct pe cantaret, pretul prestatei sale artistice fiind stabilit telefonic. Nu numai George Michael i-a stors pe rusi de bani la cumpana dintre ani. Un alt oligarh rus, al carui nume nu a fost facut public, l-a invitat pe Pierce Brosnan ca prezentator al petrecerii de Revelion. Brosnan a trebuit sa joace rolul lui James Bond si a fost remunerat cu 2,5 milioane de dolari. De altfel, rusii au o slabiciune pentru cantaretii din afara granitelor. Conform presei ruse, Jennifer Lopez a fost platita cu 1,5 milioane de dolari, iar Mariah Carrey si Robby Wiliams au incasat cate 1 milion de dolari pentru o ora de spectacol prestata in aceasta noapte!

×
Subiecte în articol: antimonden dolari michael georg